Jet set

Od računovođe do uspješne manekenke za veš i bikinije

Od računovođe do uspješne manekenke za veš i bikinije
Foto: Print Screen/Instagram/hayleytothemax | Od računovođe do uspješne manekenke za veš i bikinije

Haijli Makfild (28) više nije računovođa, ali je svoje znanje iz ove oblasti iskoristila u modelingu.

Inspiraciju da se bavi manekenstvom pronašla je na društvenim mrežama i radu drugih modela.

"Bila sam inspirisana drugim manekenkama koji su uspjeli da izgrade svoje karijere preko mreža, gradeći veliki broj pratioca. Počela sam da objavljujem slike u bikiniju i polako sam povećala broj pratilaca. Privukla sam pažnju popularnog brenda za plivanje 'BoutineLA', odletila sam u Los Anđeles i tako je počela naša saradnja. Čim su počeli da objavljuju fotografije, broj pratilaca na mom profilu je počeo da raste, što je dobro za posao", rekla je.

Odrasla je u Kanzas sitiju, a za svoje djetinjstvo kaže da je bilo bezbrižno.

"Dugo sam imala ozbiljnu opsesiju dinosaurusima i željela sam da budem paleontolog. Kada sam krenula u srednju školu, stvari su se promijenile i postala sam navijačicama. Takođe, stekla sam i univerzitetsku diplomu, ali je moj poziv ipak okrenut ka modi", prisjetila se.

2018. godine riješila je da napusti stalan posao računovođe i odlučila je da se bavi modelingom i društvenim medijima. U početku nije imala samopouzdanja da se bavi manekenstvom.

"Samopouzdanje pred kamerama sam stekla radeći godinama i nisam ga imala odmah na početku. Fotografisanje nije baš tako lijepo kao što izgleda, može da bude nekad baš vruće ili dosadno"", istakla je Makfild.

Za sada ne namjerava da stane, jer joj ovaj posao omogućava da putuje po svijetu, upoznaje nove ljude, ali i stiče vještine koje će iskoristiti kasnije.

"Nakon što završim sa karijerom manekenke, imam namjeru da svoje znanje koje sam stekla radeći na društvenim medijima iskoristim kako bih započela svoj posao koji se tiče online kupovine", zaključila je ova ljepotica za Maksim, prenosi B92.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije