Jet set

Pratite nas na Google news

Oglasila se Romana Panić: Samo glup ne može da shvati

Oglasila se Romana Panić: Samo glup ne može da shvati
Foto: Instagram | Oglasila se Romana Panić: Samo glup ne može da shvati
N.N.

Romana Panić porukom se oglasila na Instagramu nakon puštanja iz zatvora zbog pljačkanja bankomata u Australiji, u čemu je učestvovala zajedno sa dečkom Filipom Mrkajićem.

Pjevačica se nije konkretno izjašnjavala povodom ranih priča unazad pisanih i ispričanih o njoj, sve do sada kada se oglasila na svom profilu na Instagramu, gdje se obratila javno navodeći da "ćuti namjerno".

"Samo glup čovek ne može da shvati da namerno ćutim i ne reagujem na sve gluposti i laži koje se uporno pišu o meni, mojoj porodici i meni dragim ljudima, smatrajući da ću se time izdignuti iznad ove situacije i da će se više prestati sa svakodnevnim uvredama...", napisala je Romana na Instagram storiju.

"Ćutim, ali samo još kratko!", poručila je na kraju.

Brojne priče provlačile su se nakon Romaninog puštanja iz zatvora, pa je očigledno zbog toga i uslijedila ova njena objava.

Pjevačica je 1. avgusta puštena iz zatvora, nakon čega je deportovana u Beograd, a poslije toga je mir pronašla u rodnoj Banjaluci.

U Australiji je uhapšena zbog pljačke bankomata sa dečkom Filipom M. U zatvoru je bila od 25. juna. Odslužila je dvije trećine kazne, jer je zbog dobrog vladanja puštena.

Njen dečko pušten je iz zatvora u Brizbejnu takođe prije isteka kazne. Bio je u zatvoru od 25. juna, a 14. septembra je doputovao u Srbiju.

Iako su uspjeli da izađu na slobodu, Romana i Filip su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Udji slobodno prijatelju, nemo' se izuvas!!! Zivorad-Zika Pavlovic 

A post shared by Romana (@romana_panic) on

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije