Jet set

Oglasila se Ronaldova Georgina prvi put nakon smrti novorođenog sina

Oglasila se Ronaldova Georgina prvi put nakon smrti novorođenog sina
Foto: Print Screen/Instagram | Oglasila se Ronaldova Georgina prvi put nakon smrti novorođenog sina

Teška sudbina zadesila je fudbalera Kristijana Ronalda i Georginu Rodrigez. Nakon saopštenja da im je preminuo novorođeni sin, Georgina se prvi put oglasila objavom na Instagram profilu.

Fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodrigez objavili su prije deset dana na društvenim mrežama tužnu vijest da im je preminuo novorođeni sin.

"Sa najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveći bol koji roditelj može da osjeti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak sa malo nade i sreće. Zahvaljujemo se ljekarima i medicinskim sestrama na pruženoj njezi i podršci. Preplavljeni smo i tražimo privatnost u ovom teškom vremenu. Naš dečko, ti si naš anđeo. Voljećemo te zauvijek", napisali su.

Georgina je bila trudna sa blizancima i djevojčica je preživjela, a dječak je preminuo. Nakon deset dana dana, Georgina se danas prvi put oglasila na Instagramu i postavila fotografiju svog supruga snimljenu u trenutku kada je Kristijano Ronaldo bio na fudbalskom terenu na utakmici protiv Arsenala.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije