Jet set

Oglasila se dizajnerka o aferi sa Rijaninim dečkom

Oglasila se dizajnerka o aferi sa Rijaninim dečkom
Foto: Screenshot/Instagram | Oglasila se dizajnerka o aferi sa Rijaninim dečkom

Dizajnerka Amina Muadi demantovala je navode da je imala aferu sa reperom ASAP Rokijem, koji čeka bebu sa pjevačicom Rijanom.

"Uvijek sam mislila da neutemeljenu laž koja se širi društvenim mrežama ne treba objašnjavati, posebno onu koja je toliko podla. Prvo sam pretpostavljala da niko neće ozbiljno shvatiti ovaj zlonamjerni trač", napisala je ona na svom Instagram profilu.

Ona je dodala da su je u protekla 24 sata podsjetili da "živimo u društvu u kojem ljudi tako brzo počinju da pričaju o nečemu, bez obzira na činjenice i da nema granica".

"Granice ne postoje ni u periodu koji bi trebalo da bude jedan od najljepših u nečijem životu. Morala sam da se oglasim jer ovo nije direktno upućeno samo meni, već i ljudima koje poštujem i volim. Dok Riri nastavlja da uživa u trudnoći i da se fantastično oblači, vraćam se na posao i želim vam svima divan uskršnji vikend", zaključila je ona.

Podsjetimo, influenser i modni komentator Luis Pizano objavio je na Twitteru da je Rijana napustila ASAP Rokija nakon što ga je uhvatila da je vara sa Aminom.

Slavni par se još nije zvanično oglasio.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije