Jet set

Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića

Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića
Foto: Print Screen/Instagram/ariannamihajlovic | Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića

Siniša Mihajlović, srpski trener i bivši fudbaler, ponovo se nalazi pred važnom utakmicom.

Nažalost, on je ponovo van terena, pošto je nekadašnji as juče objavio da ima zdravstvenih problema i da postoji šansa da mu se leukemija vratila.

Od tog momenta, njemu su počele da sa svih strana pristižu riječi podrške, kako od fudbalera, tako i brojnih klubova, ali su mu i u ovoj borbi, najveća snaga svakako članovi porodice.

Supruga trenera Bolonje, Arijana Mihajlović, oglasila se ovim povodom na društvenim mrežama, gdje je podijelila porodičnu fotografiju, kojom je podsjetila gdje leži najveća motivacija za novu borbu sa opakim rivalom.

Arijana je uz fotografiju na Instagramu, ostavila opis: "Snaga života!"

Kako prenose mediji u Italiji, Mihajlović je nakon pomenute konferencije u subotu, održao kraći govor saradnicima, u pokušaju da ih sve ohrabri da nastave da bilježe dobre rezultate do kraja sezone.

"Radite kao tim, bez kulta ličnosti, kao prošli put, budite pozitivni i svi ujedinjeni. Ja ću dati o svemu završnu reč", rekao je Mihajlović naglašavajući da će davati komande i iz bolničkog kreveta. I tako je pokazao još jednom koliko je veliki.

Zbog toga što je veliki fudbaler, trener, ali prije svega i veliki čovjek, novi odlazak Mihajlovića na liječenje izazvao je veliku pažnju. Za svega nekoliko sati poslije obraćanju medijima, na njegovom telefonu, prenosi "Gazeta delo Sport", bilo je preko 700 poruka.

"Čitaću ih jednu po jednu, ali neću odgovarati i nadam se da se niko neće naljutiti. Hvala im svima, evo pozdravljam ih sve preko novina. Možete da pričate o treneru Mihajloviću, ali ostavite Sinišu čoveka njegovim potrebama", nasmijao se Mihajlović.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije