Jet set

Oglasila se vjerenica Vuka Moba: Odlučili smo da se raziđemo

Oglasila se vjerenica Vuka Moba: Odlučili smo da se raziđemo
Foto: Instagram/oliverakonatar | Oglasila se vjerenica Vuka Moba: Odlučili smo da se raziđemo

Vukadin Gojković, zvani Vuk Mob i novinarka Olivera Konatar nedavno su postali roditelji, a njihova dvogodišnja veza bila je krunisana vjeridbom. Nažalost, do vjenčanja neće doći, jer se par razišao.

Olivera Konatar odlučila je da stane na put spekulacijama o njenom odnosu sa reperom, te je u kratkom saopštenju otkrila da su se Vuk i ona razišli nakon dvije godine veze.

"Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom meseca juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke ovim povodom se više neću oglašavati, niti davati izjave. Zahvaljujem se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi", navela je Olivera.

Podsjetimo, Olivera je 10. marta ove godine na svijet donijela kćerkicu Teonu.

Reper je nedavno gostovao u emisiji "Premijera", gdje odnos sa bivšom vjerenicom Oliverom nije pominjao, ali je istakao da će vaspitati ćerku tako da ne misli da su brendirane stvari i novac najbitniji.

"Teona neće nositi markirano, ja sam vaspitan da novac nije sve u životu, biće i ona tako vaspitana. Ako krene tim putem, makaze pa ću da joj isečem sve te markirane stvari, pa ću da joj kažem: 'Sad na pijacu da kupuješ, prvo ćeš da zaradiš, pa da kupiš za sebe'", zaključio je reper u "Premijeri".

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije