Jet set

Oglasila se žena novog dečka Ane Nikolić: Našli su se u čaši

Oglasila se žena novog dečka Ane Nikolić: Našli su se u čaši
Foto: Instagram/ananikolicofficial | Oglasila se žena novog dečka Ane Nikolić: Našli su se u čaši

Pjevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju sa nepoznatim muškarcem i time izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Nedugo zatim, otkriven je i identitet misterioznog gospodina sa fotografije.

Kako saznaje Telegraf od izvora bliskog pjevačicinom novom izabraniku, riječ je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvijek zakonski oženjen i ima dvoje djece, a komšinica mu je pjevačica Ana Sević.

Nedugo nakon što smo otkrili ko je čovjek u čijem krilu se slikala Ana došli smo i do njegove supruge Vlanetine Spajić koja je sa Nikolićem već osam godina u braku.

"Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj", rekla je ona.

Valentina je dodala da Dejan izbjegava odlazak pred sud.

"On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a osam godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete", navodi Spajićeva.

Spajićeva dodaje da strahuje kako će ova afera uticati an djecu.

"Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi", zaključuje ona.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije