Jet set

Oglasili se Bruklin Bekam i Nikola Pelc poslije kritika na račun preskupog vjenčanja

Oglasili se Bruklin Bekam i Nikola Pelc poslije kritika na račun preskupog vjenčanja
Foto: Print Screen/Instagram/nicolaannepeltz | Oglasili se Bruklin Bekam i Nikola Pelc poslije kritika na račun preskupog vjenčanja

Nakon što je vjenčanje godine izazvalo niz kritika na društvenim mrežama zbog rasipanja dviju porodica, Bekamovih i Pelcovih, mladi bračni par Bruklin i Nikola odlučili su da doniraju novac narodu Ukrajine.

Podsjetimo, proteklog vikenda na Floridi se održala svadba za koju je potrošeno 3,5 miliona dolara. Mnogima je ta cifra bila nepojmljiva pa su napali bogate porodice da nemaju nimalo sluha za situaciju u svijetu, između ostalog činjenicu da u Ukrajini bjesni rat te da se širom svijeta brojne porodice bore sa sve većim troškovima života.

Novopečeni bračni par sad se oglasio na tu temu. Kako su poručili, još na vjenčanju su zamolili zvanice da umjesto novca i drugih poklona, uplate sredstva u fond za pomoć Ukrajini.

"Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom vjenčanju. Bruklin i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i stoga nismo prihvatili poklone na vjenčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovdje", napisala je Nikol na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije