Jet set

Oglasio se Milan Popović, Severinin bivši partner

Oglasio se Milan Popović, Severinin bivši partner
Foto: Nezavisne novine / Arhiva | Oglasio se Milan Popović, Severinin bivši partner
N.N.

Milan Popović, bivši partner pjevačice Severine Vučković je odlučio da prekine medijsku tišinu.

Naime, on se nije oglašavao nakon što je njegova bivša partnerka Severina dala intervju za portal H-Alter, koji je podigao mnogo prašine.

Vučkovićeva je iznijela teške optužbe na adrese mnogih, javnosti više ili manje poznatih, pojedinaca i institucija.

Osim bivšeg partnera Milana Popovića, prozvala je Centar za socijalni rad, pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove bliske saradnike.

Milan Popović je riješio da se oglasi, pa je preko svog advokata Frana Olujića, poslao zahtev portalu H-Alter da isprave netačne i nepotpune informacije.

"U navedenom intervjuu gospođa Severina Vučković iznijela je senzacionalističke, neistinite i zlonamerne navode, vezane uz lični i porodični život gospodina Milana Popovića, njegovu ličnost, kao i subjektivan stav o toku postupaka vezanih uz starateljstvo nad zajedničkim maloljetnim djetetom", stoji u zahtevu u kojem je navedeno i sljedeće.

"Više je nego jasno da cilj pisanja, kao i kompletna oprema teksta, nije bio objektivno izvještavanje javnosti, već senzacionalizam, od kojeg pršte naslovi, podnaslovi i fotografije, kao i pritisak na institucije upletene u postupak starateljstva nad zajedničkim maloljetnim djetetom."

Dalje se u zahtjevu napominje da se ovakvim pisanjem Milan Popović predstavlja kao zlostavljač, kao i da ga novinarka portala Jelena Jindra nije kontaktirala kako bi saznala drugu stranu priče.

Navodi se da su u tekstu iznijeti neistiniti, zlonamjerni i senzacionalistički navodi, pa je tako neistina da bi gospodin Popović navodno rekao da neće dopustiti da novinari slikaju dijete ako ne plate najmanje 50.000 evra, već upravo suprotno, gospodin Popović je od samog trenutka rođenja dijeteta, pa sve do danas, istrajao u tome da njihovo zajedničko maljoletno diete ne bude izloženo javnosti i društvenim mrežama, a što dokazuje i činjenica da je u cilju zaštite ličnosti njihovog zajedničkog dijeteta inicirao adekvatne sudske postupke kojima je onemogućio pjevačicu da objavljuje fotografije njihovog sina.

U moru izjava za koje Milan Popović tvrdi da su neistinite, u zahtjevu se navodi da nije istina da je Popović imao ikakav dogovor sa Poliklinikom za zaštitu dece i mladi Grada Zagreba, da je laž da je zabranjivao svom sinu da se druži s dijecom u vrtiću i van vrtića, kao i da nije istina da je izvadio pasoš Republike Srbije za maljoletno dijete bez saglasnosti majke, što je navodno pjevačici i te kako poznato.

Takođe,nije istina da je gospodin Milan Popović dozvolu boravka u Republici Hrvatskoj uspio da dobije iako ne živi u Zagrebu, upravo suprotno – on ima nekretnine i imovinu u Republici Hrvatskoj, pri čemu se ističu i značajne investicije u nekretnine upravo u Republici Hrvatskoj. Osim toga, nadležna poresna uprava izdala je potvrdu o rezidentnosti u Republici Hrvatskoj.

Takođe se navodi da nije istina da je Milan Popović branio da u školu koju pohađa njihov sin dolazi očuh, sada već bivši Severinin muž, što je i vidljivo iz sadržaja liste osoba koje mogu dijete da pokupe iz škole, a koju je potpisao upravo Milan Popović.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije