Jet set

Oglasio se sin Marine Tucaković: "Hvala"

Oglasio se sin Marine Tucaković: "Hvala"
Foto: Screenshot/ TV Kurir | Oglasio se sin Marine Tucaković: "Hvala"
N.N.

Nakon vijesti da je Marina Tucaković hospitalizovana u KBC "Dragiša Mišović", gdje je priključena na respirator, budući da je kovid pozitivna, i da je u lošem stanju, jutros se njen sin Milan Laća Radulović oglasio, rekavši: "Biće sve ok".

Radulović je napisao na društvenoj mreži Twitter: "Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok".

Kako pojedini mediji pišu, pozivajući se na izvore bliske porodici najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković, ona je skinuta sa respiratora i navodno se osjeća bolje, ali je i dalje u teškom zdravstvenom stanju.

Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin Milan Laća Radulović u prepisci na Twitteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

On je za medije juče rekao da je bila u strašnom stanju: "Pre tri dana je testirana na virus korona i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na virus korona ".

Marina Tucaković je u utorak, nakon teškog gušenja, hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gdje je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Nakon toga, prebačena je KBC "Dragiša Mišović" i priključena je na respirator.

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije