Jet set

Ognjen Amidžić poklonio pjesmu Ivici Dačiću

Ognjen Amidžić poklonio pjesmu Ivici Dačiću
Foto: Print Screen/Instagram/amigshow | Ognjen Amidžić poklonio pjesmu Ivici Dačiću

Poznato je da predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić obožava muziku i često se lati mikrofona kad god je u prilici, ali nije ni slutio da će za rođendan na poklon dobiti pjesmu od autora emisije "Amidži šou", Ognjena Amidžića.

Naime, kako prenose mediji Ognjen je prije nekoliko mjeseci napisao jednu izuzetno emotivnu, narodnu pjesmu i dugo je razmišljao ko bi mogao da je otpjeva.

Što ju je duže slušao, shvatio je da bi idealan kandidat bio Ivica Dačić. Predsjednik Skupštine će večeras biti njegov gost u "Amidži šou" koji je snimljen prije nekoliko dana, a Ognjen ga je iznenadio i na licu mjesta su napravili i jedan mini spot koji će biti emitovan u emisiji.

Ivici se pjesma veoma dopala, a Amidžić otkriva da mu je velika čast što je Dačić prihvatio ovaj rođendanski poklon sa oduševljenjem.

"Dugo sam razmišljao šta da uradim sa tom pesmom, jer sam je tek nedavno završio, a s obzirom na to da je Ivici bio rođendan prvog januara, odlučio sam da to bude moj rođendanski poklon. Mislim da je ovo prvi put u istoriji da jedan političar ima svoju pesmu", rekao je Ognjen i dodao:

"Ivica stvarno dobro peva i verujem da će svi biti prijatno iznenađeni kako pesma dobro zvuči."

Na pitanje kako se zove numera koju mu je poklonio, Ognjen je rekao:

"Pesma se zove 'Samo nemoj da se vratiš njoj'."

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije