Jet set

Omiljeni par iz serije “Prijatelji” se zabavlja?

Omiljeni par iz serije “Prijatelji” se zabavlja?
Foto: Screenshot / Youtube | Omiljeni par iz serije “Prijatelji” se zabavlja?

Džen i Dejvid, koji su u seriji bili par, priznali su da su tokom snimanja prve sezone "Prijatelji" gajili veoma jake emocije i da su oboje bili veoma zaljubljeni jedno u drugo.

 

Sudeći pisanjima stranih medija, sada su konačno počeli i da se zabavljaju.

Strani mediji izveštavaju da se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, glumici iz serije "Prijatelji" zabavljaju i da su fanovi veoma radosni zbog ove vijesti.

Dženifer i Dejvid su otvoreno iskazali osjećanja jedno prema drugom tokom ponovnog okupljanja "Prijatelja", a podsjećamo da je specijalna epizoda bila prikazana krajem maja.

Rejčel Grin i Ros Geler, likovi koje tumače glumci, prenijeli su svoje simpatije i van malih ekrana: "Nakon ponovnog okupljanja jasno je da je prošlost probudila emocije i da je hemija između njih tu", rekao je izvor za Closer.

Takođe, Closer izvještava da su "počeli da šalju jedno drugom poruke" i da je "Dejvid prošlog mjeseca iz Njujorka došao u Los Anđeles da vidi Dženifer". Mediji navode da su "provodili vrijeme u kući Anistonove, gdje je spremala jela i gdje su uživali u zajedničkom vremenu".

Ipak, za "Fox News", tim za odnose za javnošću glumaca je demantovao ove tvrdnje, piše B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije