Jet set

Pratite nas na Google news

One su najplaćenije manekenke "Viktorijas sikreta"

One su najplaćenije manekenke "Viktorijas sikreta"
One su najplaćenije manekenke "Viktorijas sikreta"
N.N.

Zahvaljujući besprijekornoj ljepoti, vitkom stasu i talentu za modnu scenu, ove manekenke za samo jednu šetnju zarađuju i po nekoliko miliona.

Svake godine se održava velika revija "Viktorijas sikreta", a saradnja sa ovim brendom za mnoge djevojke predstavlja privilegiju. 

Osim odijevanja najluksuznijih kreacija donjeg veša, najljepše manekenke svijeta imaju priliku da prošetaju i anđeoska krila, detalj koji impresionira gledaoce cijelog svijeta. 

I dok putuju po najegzotičnijim destinacijama kako bi promovisale brend, ove dame ujedno zarađuju milione, pa se tako na značajnoj Forbsovoj listi, prošle godine, čak devet manekenki ovog brenda našlo na listi 20 najbolje plaćenih modela. 

Tako je Forbs napravio selekciju najplaćenijih Viktorijinih anđela, a kompletan spisak vam otkrivamo u nastavku.

1. Adrijana Lima - 10,5 milliona dolara

Raskošna Brazilka Adrijana Lima je manekenka koja najduže sarađuje sa ovim luksuznim brendom. Oni su je za to dobro nagradili, te je bivša srpska snajka, kako je običnu zovu, najplaćenija manekenka "Viktorijas sikreta" u 2016. godini. 

Prvu reviju je nosila davne 1999. godine, a lijepa tridesetpetogodišnjakinja je prošle godine za svoju šetnju dobila nevjerovatnih 10,5 miliona dolara.

2. Kendal Džener - 10 miliona dolara

Dvadesetogodišnja Kendal Džener se nalazi na trećem mjestu najbolje plaćenih modela svijeta. Prema Forbsovoj listi, ona je čak druga manekenka koju za svoje revije najviše plaća brend "Viktorija sikret".

3. Điđi Hadid - 9 milliona dolara

Odmah iza Kendal, nalazi se Điđi Hadid. Zgodnu plavušu je poznati brend prvi put angažovao 2015. godine, a kako je ispunila sva njihova očekivanja, ona je za prošlogodišnje predstavljanje kreacija dobila 9 miliona dolara.

4. Lju Ven - 7 milliona dolara

Na četvrtom mjestu najbolje plaćenih modela "Viktorijas sikreta" nalazi se prelijepa Kineskinja Lju Ven, a za ulogu anđela na reviji dobila je 7 miliona dolara.

Dvadesetosmogodišnja Lju je ujedno prva Azijatkinja koja je nosila kreacije ovog brenda.

5. Alesandra Ambrozio - 5 miliona dolara

Alesandra Ambrozio je prvi put sarađivala sa ovim brendom 2004, kada se pojavila na njihovoj velikoj reviji.

Prelijepa tridesetšestogodinjakinja se smatra jednom od veteranki na reviji, te je jedno od najprepoznatljivih lica anđela. Njena zarada je 5 miliona dolara.

(Super žena)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije