Jet set

Pratite nas na Google news

Otac Tijane Ajfon: Šta god da je, ne odričem je se

Otac Tijane Ajfon: Šta god da je, ne odričem je se
Foto: Instagram/ticamaksimovic | Otac Tijane Ajfon: Šta god da je, ne odričem je se
N.N.

Tijana Ajfon je uhapšena prošle nedjelje u policijskoj akciji "Kristal" zbog sumnje da je u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine počinjeno više krivičnih dela. Većina uhapšenih je puštena na slobodu, dok su za njih pet određene mjere zabrane.

Iz advokatske kancelarije "Stevanović", koja zastupa Tijanu Ajfon, istakli su da se "radi se o vrlo kompleksnim optužbama, a kako jedino Tijana Ajfon nema državljanstvo BiH i jedino je njoj određen pritvor koji ne može trajati duže od 30 dana".

Ovim povodom oglasio se i njen otac, Đorđe Maksimović i istakao za "Blic" da se nada da će njegova kćerka uskoro biti na slobodi.

"Koliko sam ja čuo određen joj je pritvor od 14 dana. U karantinu je trenutno. Nemam mnogo informacija, sin je bio sa advokatom, te sam ovo saznao tek sinoć. Dobro se oseća, vesela je. Ima optužnicu za dva dela, najverovatnije će odgovarati za nelagalni prelazak. Nisam bio mnogo sa njom u kontaktu poslednjih meseci. Imali smo problem, trebala je da dođe kada prođe vanredna situacija da pričamo o svemu, ali se sve ovo izdešavalo", započeo je priču za ovaj list.

On je objasnio da se slabije kreće po mjestu u kojem stanuje, jer ga znatiželjne komšije salijeću u želji da znaju šta se dešava sa njihovom nekadašnjom komšinicom.

"Meni je samo nekoliko prijatelja pitalo šta se desilo. Juče sam dobio tek neke bolje informacije, nisam znao ništa mnogo. Selo je, mesto je malo, svi čitaju novine. Svi me poznaju. Imao sam deset prodavnica, svi me znaju, ali većina ćuti. Poneko pita, niko neće da mi dira ranu, teško mi je. Ne izlazim iz kuće, odradim na poslu šta treba i vraćam se kući. Ne krećem se kao što sam išao", rekao je Đorđe.

Tijanin otac je objasnio za "Blic" da sa kćerkom nije govorio zbog njenog ulaska u rijaliti program i javnog svijeta uopšte, kao i da ju je posljednji put vidio na sahrani svoje majke, Tijanine bake.

Objasnio je i da je bio "uskraćen za dosta informacija o Tijaninim finansijama", ali da nije istina da je se odriče kao što se pisalo.

"Do punoletstva je bila dete za primer, nije izlazila, znalo se sve. Ne znam da li se stvarno bavila time ili nije, kako kažu prostitucijom. Voli život, provode. Ali u suštini je dobar čovek. Bila je u vezi sa momkom koji se bavio raznim poslovima. Nedavno je otvorila kozmetički salon, tada je rekla da sve finansira taj dečko, da bi potom čuo da je ona platila sve. Bio sam uskraćen za mnoge informacije. Nisam ništa znao. Šta god da je, nikada se ne odričem kćerke Tijane. I rekao sam joj to." istakao je Maksimović za ovaj list.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije