Jet set

Pratite nas na Google news

Otakazan let za Beograd, Romana ostaje u imigracionom centru

Otakazan let za Beograd, Romana ostaje u imigracionom centru
Foto: Arhiva | Otakazan let za Beograd, Romana ostaje u imigracionom centru
N.N.

Pjevačica Romana Panić puštena je 1. avgusta iz zatvora u Brizbejnu, gdje je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Kako list "Informer" prenosi ona je trebalo da se vrati za Beograd, međutim njen let je zbog pandemije virusa korona otkazan i ona se i dalje nalazi u imigracionom centru u Brizbejnu.

"Riječ je o dugom putu, pa je avio-kompanija odlučila da sačeka bolju epidemološku situaciju", rekao je neimenovani izvor za pomeniti list i dodao da će ona ostati u imigracionom centru.

"Rekla mi je da se osjeća dobro, da je zadovoljna apartmanom, da ima hranu i telefon. Može da se čuje sa kim god želi, tako da razgovara sa porodicom i prijateljima", rekao je isti izvor.

Među prijateljima sa kojima se pjevačica čula bio je voditelj "Granda" Siniša Medić.

"Čuli smo se pre nekoliko dana. Ona je moj prijatelj  i to će ostati šta god da se desi. Jaka je pozitivna, preguraće ovo! Čeka let za Beograd, a kad stigne ovde planira da se odmori, a zatim da sazove konferenciju za štampu i objasni šta je prava istina", rekao je Medić.

Romana je zbog pljačkanja bankomata u Brizbejnu dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri mjeseca. Zbog dobrog ponašanja puštena je nakon isteka dve trećine kazne. S njoj je uhapšen i njen partner Filip Mrkaljić koji je osuđen na godinu i po, sa obavezom da na robiji provede šest mjeseci.

(Informer.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije