Jet set

Otkriven pravi identitet Elektre Elit

Otkriven pravi identitet Elektre Elit
Foto: Instagram | Otkriven pravi identitet Elektre Elit

Elektra Elite, koja kao elitna prostitutka zarađuje na sat i do 1.000 evra, sebe predstavlja kao transrodnu osobu i tvrdi da joj je to pravo ime, upisano i u lična dokumenta. To je tačno, ali nije uvijek bilo tako.

Kako prenose mediji od izvora bliskog ovoj elitnoj prostitutki i pjevačici iz Švajcarske, ona je rođena kao Đuro Ostojić 1977. i u svom rodnom selu živjela je uobičajeno, kao i svi ostali mladići i djevojke tog vremena.

"Đuro je tada, u djetinjstvu, bio povučen ali se družio sa ostalom djecom. Ne sjećam se da se po njemu vidjelo da je drugačiji od ostalih, možda je to skrivao. Bio je kao i sva ostala djeca, a kasnije i kao mladić izgledao je prosječno. Sjećam se da je pomagao svojima oko poslova u poljoprivredi, čuvao je ovce i krave na pašnjaku. To su tada radila sva djeca nakon škole, pa tako i Đuro", priča izvor koji je rodom iz sela odakle je i Electra Elite.

Kasnije, kad se transrodna pjevačica odselila iz Like, sagovornik je više nije viđao.

"Mislim da su iz Hrvatske otišli za vrijeme rata devedesetih, kao i većina Srba tada. Poslije mnogo godina sam čuo da se oženio i da je otišao u Švicarsku, a onda i da je promijenio ime u Leon, s tim što se ljudima iz Srbije predstavljao kao Lav. Valjda mu je tako pisalo i u dokumentima. A sad je promijenio spol i zove se Electra Elite. Kad sam ga vidio na televiziji bio sam šokiran, nisam to očekivao jer se nikad ranije nije pričalo o njegovim sklonostima", završava izvor za espreso.rs.

Electra je malo pričala o svom životu iz perioda dok je bila muško. Poznato je da je završila Četvrtu beogradsku gimnaziju a potom i Višu hotelijersku, nakon čega se preselila u Švicarsku gdje je nastavila obrazovanje i završila medicinu odsjek za bolesti ovisnosti, drogu i alkohol. Sedam godina je radila u struci.

Nakon kraha braka 2007. godine, izjasnila se se kao transrodna osoba i podvrgla opericiji promjene spola a podršku je dobila od kompletne porodice. U svijet prostitucije uveo ju je bivši dečko iz Španije koji se bavio manekenstvom, a ona danas jasno i glasno priznaje da na taj način zarađuje novac. U više navrata govorila je da u Švicarskoj zarašuje vrtoglave cifre od najstarijeg zanata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije