Jet set

Otkriven uzrok smrti reperke koja je preminula u 25. godini

Otkriven uzrok smrti reperke koja je preminula u 25. godini
Foto: Instagram | Otkriven uzrok smrti reperke koja je preminula u 25. godini

Američka reperka Čajna je preminula u 25. godini, što je njena porodica potvrdila preko muzičarkinog menadžera, a uzrok smrti u tom trenutku nije bio poznat.

Policija je sada otkrila da je uzrok smrti mlade reperke slučajno predoziranje, piše Mirror.

Muzička zvijezda pronađena je bez svijesti u svom stanu u Filadelfiji, a ljekari koju su vrlo brzo stigli u njen stan nakon pokušaja reanimacije mogli su samo da konstatuju smrt.

Nakon obdukcije, Zavod za javno zdravlje u Filadelfiji potvrdio je da je uzrok smrti bio predoziranjem narkoticima, a smrt je navedena kao slučajna.

Pokojna reperka je prije nekoliko godina javno govorila o svojim porocima i borbi sa narkoticima, nakon što je započela svoju karijeru, a 2017. godine je čak objavila i daje bila čista tri godine, odnosno da nije konzumirala narkotike.

Podsjetimo, Čajna se prvo probila u modelingu, a za "Ford Models" je potpisala još kao djevojčica, sa samo 14 godina.

Poznati rep kolektiv "A$AP Mob" ju je uzeo pod svoje još kao tinejdžerku, pa je ubrzo izbacila nekoliko uspješnih singlova kao što su "Selfie" i "Glen Coco".

Ona je uglavnom pravila elektronsku i rep vrstu muzike, a njen album se zove "In Case I Die First", što u bukvalnom prevodu znači "U slučaju da prva umrem" i kao da je naslutila svoju sudbinu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije