Jet set

Otkrivena cijena vjenčanice buduće princeze Megan Markl

Otkrivena cijena vjenčanice buduće princeze Megan Markl
Foto: Instagram | Otkrivena cijena vjenčanice buduće princeze Megan Markl

Vjenčanica buduće princeze Megan Markl košta čak 150.000 funti više od one koje je na svom vjenčanju nosila vojvotkinja Kejt Midlton, piše britanski Ekspres.

Megan Markl i princ Hari će u maju mjesecu stupiti u bračne vode, a do sada su se u medijima pojavljivale mnogobrojne spekulacije o velikom danu.

Naravno, osim liste gostiju, muzičara i procedure, mnoge je zanimao modni izbor lijepe glumice, odnosno izbor dizajnera i izgled njene vjenčanice.

Iako je kraljevska porodica sakrila te informacije od medija, upravo sada, dva mjeseca prije vjenčanja, u javnost je procurila cijena luksuzne kreacije.

Navodno, vjenčanica je skoro dva puta više skuplja od one koju je nosila Kejt na svom vjenčanju, a podsjetićemo da je riječ o haljini koju potpisuje Aleksandar Mekvin.

Megan je baš kao i svaka druga mlada koja se sprema za jedan od najvažnijih dana u životu. Vjenčanica je veoma skupa, te je bilo potrebno udvostručiti budžet za nju, istakao je neimenovani izvor.

Prema pisanju Mejl onlajna i Holivud lajfa, cijena njene vjenčanice će iznositi skoro 400.000 funti (skoro 556 hiljada dolara).

I dok su mnogi magazini, posebno modni, bezuspješno pokušavali da saznaju kako će izgledati njena vjenčanica, Megan je u intervjuu za Helo otkrila neke pojedinosti... "Klasično i jednostavno" je njen izbor.

"Lično volim haljine koje su suptilno romantične", istakla je.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije