Jet set

Otkriveno ko je muškarac koji je platio majci Demi Mur za podvođenje

Otkriveno ko je muškarac koji je platio majci Demi Mur za podvođenje
Foto: Screenshot / Youtube | Otkriveno ko je muškac koji je platio majci Demi Mur za podvođenje

Jeziva ispovijest Demi Mur o silovanju koje je doživjela sa 15 godina uzdrmala je javnost, a sada je otkriveno ko je bio taj muškarac.

Demi Mur je u knjizi "Inside out" opisala kako ju je majka Virdžinija King vodila po barovima kada je bila mala kako bi upoznavala muškarce.

Glumica je još napisala i kako je jedne večeri, kada je imala 15 godina, došla u hotel u kom je živjela sa mamom, a u apartmanu je zatekla starijeg muškarca koji je imao ključeve od njihove sobe. Silovao ju je, a onda priznao da je platio glumičinoj mami 500 dolara kako bi spavao s njom.

"To je bilo silovanje i poražavajuća izdaja kada me je taj čovjek upitao: 'Kakav je osjećaj kada te rođena majka proda za 500 dolara'", napisala je ona u svojoj autobiografskoj knjizi.

Sada su američki mediji otkrili identitet muškarca koji je silovao glumicu.

Riječ je o Bazilu Dumasu, poznatijem kao Val Dumas, bogatašu grčkog porijekla koji je držao popularni restoran i klub "Kavez ludila".

Taj klub je sedamdesetih bio veoma popularan kod poznatih ličnosti kao što su Silvester Stalone, Elton Džon i drugi.

Dumas, koji je imao 48 godina kada je Demi imala 15, bio je oženjen i imao je djecu u vrijeme kada se incident koji je glumica opisala dogodio.

Za Demi neće biti pravde, jer je Bazil preminuo 1997. godine, prenosi "Metro". Godinu dana nakon što je silovana, Demi je napustila majku, otišla u Holivud i postala velika zvijezda, a Virdžinija je preminula 1998. godine.

Gostujući nedavno u jednoj američkoj emisiji Demi je otkrila kako ne misli da ju je majka podvodila, ali činjenica je da je taj muškarac imao ključeve od njihovog apartmana.

Glumičinu majku Vurdžiniju muž i otac ostavio je kada se ona rodila. Virdžinija se zatim preudala za drugog čovjeka Dena Gajnsa za koga je glumica mislila da joj je biološki otac sve do 13. godine kada je pronašla izvod iz matične knjige rođenih.

Virdžinija i Den su bili alkoholičari, a Virdžinija je više puta pokušala da izvrši samoubistvo, uključujući i jedan pokušaj kada joj je Demi  spasila život.

(Mondo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije