Jet set

Otkriveno ko je zapalio lokal Bake Praseta

Otkriveno ko je zapalio lokal Bake Praseta
Foto: Instagram | Otkriveno ko je zapalio lokal Bake Praseta

Stiglo je zvanično saopštenje iz MUP-a u slučaju požara koji je izbio na lokalu "Baka Prase", a protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca će biti podnijeta krivična prijava.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, podneće krivičnu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je 16. januara ove godine u noćnim satima, u Ulici Tošin bunar u Zemunu, namerno izazvao požar u jednom ugostiteljskom objektu", piše u saopštenju.

Podsjećamo, kako je Kurir prvi i objavio, ovi lokali nisu u vlasništvu Bake Praseta već je jutjuber sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao. 

Zaduženje Baka Praseta bilo je da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri mjeseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije