Jet set

Pratite nas na Google news

Otkriveno zašto Dejan Savićević nije bio na kćerkinoj svadbi

Otkriveno zašto Dejan Savićević nije bio na kćerkinoj svadbi
Foto: Facebook/NN Ilustracija | Otkriveno zašto Dejan Savićević nije bio na kćerkinoj svadbi
N.N.

Kćerka legendarnog fudbalera Dejana Savićevića, Tamara, zabranila je maćehi da dođe na njenu svadbu sa Aleksandrom Kapisodom, zbog čega se ni njen otac nije pojavio, saznaje Kurir.

Dejanova nasljednica navodno već duže vrijeme nije u dobrim odnosima s njegovom partnerkom, pa je pred vjenčanje rekla da ne želi da je vidi na slavlju, što je njenog oca uvrijedilo, pa je među njima izbio konflikt.

"Tamara ne razgovara s maćehom i nije željela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: 'Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja.' I zaista nije prisustvovao ceremoniji, koja se odigrala u nedjelju, a kasnije ni veselju", otkriva Kurir dobro obaviješteni izvor i dodaje da je fudbalerova nasljednica bila jako tužna zbog toga.

"Tamari nije bilo svejedno jer je veoma vezana za oca. Oni su u dobrim odnosima, što dokazuju i njihove zajedničke fotografije, koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, njegovu partnerku ne može da smisli. Postoji tu neka dublja priča zbog čega njih dvije ne govore, ali to znaju samo oni. Ne pričaju o tome na sva usta, ali dosta ljudi u Budvi zna da njih dvije ne komuniciraju. Bez obzira na cijelu porodičnu situaciju, svadba je protekla fenomenalno. Veselilo se, pilo i igralo za sve pare", završava izvor.

Pošto se "Genije" nije javljao na telefon, Kurir je pozvao Tamarinog svekra Jovicu Kapisodu, ali on nije bio raspoložen za razgovor za medije.

"Hvala na čestitkama, ali ne bih ja ništa komentarisao. Izvinite", rekao je Kapisoda i spustio slušalicu novinaru.

Ni novopečeni mladoženja, koji je inače odbrambeni fudbaler i igra na mjestu štopera za ekipu Taj Honda iz Tajlanda, nije želio komunikaciju s novinarima, niti da objašnjava porodičnu situaciju.

"Molim vas, ja zaista nisam dio te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se vjenčali - poručio je Dejanov zet za medije.

Tamara Savićević i Aleksandar Kapisoda imaju tromjesečnu kćerku Aleksandru. Ona je studirala u Engleskoj, a u prošlosti je bila u vezi sa još jednim crnogorskim fudbalerom, Stefanom Mugošom.

Vezana vijest: 

Udala se kćerka Dejana Savićevića, on nije bio na svadbi

(Kurir.rs)

Najčitanije