Jet set

Pamela Anderson i Adil Rami zablistali na crvenom tepihu

Pamela Anderson i Adil Rami zablistali na crvenom tepihu
Foto: Instagram | Pamela Anderson i Adil Rami zablistali na crvenom tepihu

Na ceremoniji UNFP- u Parizu 19. maja, seks bomba Pamela Anderson pozirala je s dečkom fudbalerom Adilom Ramijem i sve oči bile su uprte samo u njih.

Iako je između njih značajna razlika u godinama, Pamela je svojim pojavljivanjem iznenadila sve, s obzirom da je jedan kratak period imala probleme sa zdravljem što je ostavilo i trag na njenom licu.

Međutim, izgleda da ljubav umije bolje da "ispegla stvari" i od botoksa.

Na dodjeli nagrada, Pamela je svima "pomerila pamet" ističući savršeno izvajano tijelo u dugoj crnoj haljini, koja je laskala njenoj figuri, dok je Adil takođe bio sveden i u crnom.

Bili su pravi modni tandem te večeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spotted #PamelaAnderson at a football event in Paris with her lover Moroccan footballer  from France #AdilRami

A post shared by StylevoguetteAmsterdam (@stylevoguettemag) on

Poznata seks bomba, Pamela Anderson (51) početkom marta otputovala je u Francusku kako bi uživala u zagrljaju mladog fudbalera Adila Ramija (33).

Kako je tada naveo Daily Mail, njeni prijatelji su bili mnogo zabrinuti, ali su joj i zamjerili što mu je "otrčala na noge".

Budući da se već odavno spekuliše da su Pamela i Adil u ljubavnoj romansi od marta, tome svakako i svjedoči putovanje na koje je otišla baš pomenutog mjeseca, kako bi svom dečku bila bliže.

S obzirom da je Adil Rami od Pamele mlađi 18 godina, njeni bliski prijatelji užasnuti su bili obnavljanjem ove veze, a to sve i zbog toga što Plejboj zečica i seksepilni fudbaler imaju drugačije poglede na brak, što je i bio uzrok njihovom prethodnom raskidu.

Pored toga, navodi se i da je fudbaler mnogo posesivan te da ima pretenziju da je drži podalje od prijatelja.

Naime, izgleda da njihovoj romansi niko ne može da stane na put.

Pamela je po prvi put pozirala i za najnovije izdanje magazina Vouge, a u nastavku pogledajte predivne editorijale za ovu naslovnicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zázraky se dějí, a tak má #juneissue #VOGUEcs na obálce Pamelu Anderson. #FashionStory inspiroval kultovní film Kdo chce zabít Jessii?, na němž se výtvarně podílel Kája Saudek. A to je přesně důvod, proč tuto limitovanou obálku dostanete pouze v pop-upu Saudkovy retrospektivy v @Galerie_Tancici_Dum. Pamela má na sobě top @Versace, kalhoty @MaxMara a boty @RogerVivier, fotil ji @DanBeleiu. — Miracles happen. Pamela Anderson on the cover of #VOGUEcs. #FashionStory #SuperHeroine inspired by Who Wants to Kill Jessie? - the Czech cult film with special effects by Kája Saudek. That's why you can only get this #LimitedCover at the Saudek retrospective exhibition at @Galerie_Tancici_Dum. Pamela wears a @Versace top, @MaxMara trousers and @RogerVivier boots. Photographed by @DanBeleiu. — #SuperHeroine #PamelaAnderson #onlyinVOGUE #WhoWantsToKillPamelaAnderson #juneissue #VOGUEcs #VOGUEcover #24thedition — Limitovaná obálka bude od odpoledne 16.5. dostupná pouze v @Galerie_Tancici_Dum. — (Photo: @danbeleiu, styling: @albamelendo, model: @pamelaanderson, creative director: @kralicek, vlasy: @paolosoffiatti , make‐up: @jonathansanchez_art, production: @palmeerek, photographic assistant: Raphael Guillou, styling assistant: @sergalvarez, special thanks: @loperenapascal)

A post shared by Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kdo chce zabít Pamelu Anderson? To se dozvíte v #juneissue. Hvězda Playboye, Pobřežní hlídky a Twitteru poprvé na obálce #VOGUE. Pro #CS edici ji v šatech a náhrdelníku @YSL by @AnthonyVaccarello vyfotil @DanBeleiu. — Who wants to kill Pamela Anderson? Find out in the #juneissue. The #star of Playboy, Baywatch and Twitter for the first time ever on the cover of #VOGUE. Shot for the #CS edition by @DanBeleiu in a dress and necklace from @YSL by @AnthonyVaccarello. — #SuperHeroine #PamelaAnderson #onlyinVOGUE #WhoWantsToKillPamelaAnderson #juneissue #VOGUEcs #VOGUEcover #24thedition — Červnová #VOGUEcs vychází 16.5. Tato obálka je jednou ze dvou, které si můžete zakoupit v Česku i na Slovensku a bude doručována předplatitelům. Pokud si přejete, abychom vám vydání s touto obálkou doručili až domů, objednejte si je na vogue.cz. — (Photo: @danbeleiu, styling: @albamelendo, model: @pamelaanderson, creative director: @kralicek, vlasy: @paolosoffiatti , make‐up: @jonathansanchez_art, production: @palmeerek, photographic assistant: Raphael Guillou, styling assistant: @sergalvarez, special thanks: @loperenapascal)

A post shared by Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije