Jet set

Pamela Anderson izdaje vilu za 40 hiljada dolara

Pamela Anderson izdaje vilu za 40 hiljada dolara
Foto: N.N. | Pamela Anderson izdaje vilu za 40 hiljada dolara

Čini se da je glumica Pamela Anderson (51) naišla na finansijske probleme. Iznajmljuje svoju luksuznu vilu koja se nalazi u Malibuu u Kaliforniji. Po cijeni od 40 hiljada dolara mjesečno, obožaoci će moći 'spavati' u njenom krevetu.

.Cijena je dosta povoljnija nego što je bila. Do prije mjesec dana mjesečni najam iznosio 70 hiljada dolara. Tokom ljetnih mjeseci, cijene najma u Malibuu narastu, dok se s prvim otpalim lišćem spuštaju.

Kuću od najprivatnije i ekskluzivne plaže dijeli samo put. Ima tri kupatila, veliku i prostranu kuhinju te pet spavaćih soba od kojih 'glavna' ima privatni balkon, kamin i 'skrivene' ormare.

U 510 kvadratnih metara uz 'glavnu' kuću postoji još i gostinjska. Te dvije kuće odvojene su otvorenim, zabavnim prostorom s bazenom i trepezarijom.

Filip Vertoh i dizajner interijera Džoš Krajsantou zajedno sa zvijezdom 'Čuvara plaže' preuredili su kuću 2013. Vila se iznajmljuje potpuno opremljena, a uključuje bijeli klavir, kristalne lustere te obilje bijelih sofa i ležaljki.

Pamela je učestvovala u uređivanja gotovo svake kuće koju je posjedovala. U spavaće sobe je stavljala kade sa svojim potpisom te tako u svakoj kući ostavljala svoj 'znak'.

Glumica je 2008. kupila vilu u Malibuu za 1,8 miliona dolara. Nakon što ju je renovirala 2013., stavila ju je na prodaju za 7,75 miliona dolara, ali ju je ipak skinula s tržišta.

Nedavno je Pamela prekinula vezu s fudbalerom Adilom Ramijem (32) koji ju je prije toga zaprosio.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije