Jet set

Pamela Anderson napravila zaokret u karijeri (FOTO)

Pamela Anderson napravila zaokret u karijeri (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Pamela Anderson napravila zaokret u karijeri (FOTO)

Glumica i zvijezda Baywatcha Pamela Anderson napravila je mali zaokret u svojoj karijeri, najavivši na svom Instagram profilu da je napisala kuvaricu koja je trenutno dostupna za prednarudžbu.

Kuvarica "I Love You by Pamela Anderson" sadrži, kako piše, recepte iz srca, a prvobitno je bila zamišljena kao kolekcija recepata koju je Anderson poklonila svojim sinovima, Brandonu Tomasu i Dilanu Džegeru.

"Danas sam toliko uzbuđena što sa svima vama mogu podijeliti ovo djelo puno ljubavi", napisala je Anderson na svom Instagramu i dodala da, ono što je započelo kao poklon za njezine momke, sada je preraslo u projekt koji sažima sve omiljene stvari njene porodice.

 A pod omiljene stvari glumica misli na jednostavne porodične plant-based recepte, koje sada mogu isprobati svi.

Na zvaničnoj web stranici stoji da ova kuvarica sadrži više od 80 jednostavnih i ukusnih recepata na biljnoj bazi, a osim recepata, u njoj će se naći i pregršt savjeta, od toga kako pripremiti dom za goste do toga kako na najbolji način skladištiti i očuvati povrće iz vrta.

Pamela Anderson vegetarijanka je još od tinejdžerskih godina i sva se njezina jela baziraju upravo na voću i povrću, pa su mnogi njezini obožavatelji koji su takođe vegetarijanci i vegani jednostavno oduševljeni.

"Kraljica vegana koju svi zaslužujemo i trebamo", "Jedva čekamo isprobati recepte", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Njena kuvarica trenutno je dostupna za prednarudžbu, a u prodaju izlazi 15. oktobra ove godine, na opšte oduševljenje njezinih fanova.

Pronađeni su na Amazonu po cijeni od 35 dolara, odnosno nešto više od 32 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije