Jet set

Paris Hilton eksperimentisala na svom vjenčanju

Paris Hilton eksperimentisala na svom vjenčanju
Foto: Screenshot/Instagram | Paris Hilton eksperimentisala na svom vjenčanju
N.N.

Ovih dana nevjeste se odriču tradicionalnih belih vjenčanica i govore "da" ljubičastim haljinama zbog kojih se osjećaju "osnaženo, seksi i ženstveno". Nešto smelije, modernije, drugačije, ženstvenije, seksepilnije - to je pravac u kom mlade žele da idu ubuduće.

Ljubičasta boja predstavlja nevinost, ličnost nalik na dijete, svježinu, čistoću, ljubav, dobro zdravlje i dobar život. Takođe se može nositi da pokaže koketniju stranu ličnosti, piše "Vowsbridal".

Pred kraj prošle godine udala se Paris Hilton, a njena druga vjenčanica je izgledala baš onako kako biste i zamišljali da će bogata nasljednica i ljubiteljka glam života izgledati. Ništa čudno, budući da je Paris Hilton cijelog života bila oličenje "barbiecore" stila.

Cijela njena pojava je bila tako glam da je u drugim djevojkama probudila želju za eksperimentisanjem i potragu za vjenčanicom koja će reprezentovati jedan dio njihove ličnosti.

Fotografije sa vjenčanja prikazuju mladu u haljinu dizajnerki Alise i Olivije od jarkoružičastog tila sa zasljepljujućim mrežastim gornjim dijelom, zajedno sa porubom koji razdvaja mini prednji dio od maksi zadnjeg dijela. Paris je izgled poentirala festivalskim ružičastim naočarima za sunce u obliku srca, odgovarajućim velom i parom go-go čizama sa platformom.

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi mlade više voljele haljinu ružičaste boje. Ova boja ima tendenciju da dopuni širi spektar tonova kože od većine nijansi bijele. Ukoliko želite da izgledate najbolje moguće na fotografijama koje ovjekovečavaju vaše vjenčanje, odabir haljine u boji koja odgovara vašem tenu i ne čini da izgledate "isprano" je jako važan.

Sjetićemo se i 2000-ih, kada su mlade nerijetko birale šampanj boju ili boju breskve. Dakle nije neobično zaobići tradiciju. 

Može se slobodno zaključiti da su se stvari nakon i tokom pandemije promijenile i na ovom polju. Otkazano vjenčanje, rezakazivanje, mjere koje ograničavaju broj gostiju i još mnogo toga dovode mladence do zaključka da razne peripetije na kraju krajeva i nisu neophodne, a kako bi nešto skromnije vjenčanje bilo što autentičnije, nije neobično videti mladu koja želi da vjenčanica bude prije svega savršenog kroja, a potom i neobična i što efektnija.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije