Jet set

Paris Hilton psu kupila poklon od 5.500 dolara

Paris Hilton psu kupila poklon od 5.500 dolara
Foto: N.N. | Paris Hilton psu kupila poklon od 5.500 dolara

Bogata nasljednica Paris Hilton (40) svog ljubimca počastila je poklonom od 5.500 dolara što je izazvalo brojne reakcije javnosti.

Paris je svojoj čivavi kupila torbicu "Hermes Birkin", koja je omiljena među dama širom svijeta, a jedan od modela najmlađa milijarderka na svijetu, Kajli Džener, kupila je svojoj trogodišnjoj ćerkici Stormi.

Paris je pored psa i sebe počastila skupocjenom torbicom od 24.5000 dolara, ali veliku pažnju javnosti i komentara izazvao je poklon za njenu čivavu Dajmond Bejbi, koja se bukvalno igra sa torbicom.

"Da li je ona normalna?", "Pa dobro, gdje se ima tu se i prosipa", "Paris, mogu li ja da budem tvoja čivava?", "Šta je sljedeće, stan da kupi čivavi?", "Paris će kao Karl Lagerfeld, umjesto mački, ona će sve ostaviti čivavi", neki su od komentara.

Podsjetimo, Paris se 17. februara, na svoj 40. rođendan, vjerila za svog dečka Kartera Reuma (40) s kojim se zabavlja godinu dana, ona je tada pokazala i skupcjeni vjerenički prsten koji je ostavio sve bez teksta.

Paris je zaprošena skupocjenim smaragdnim prstenom od 2 miliona dolara koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luija Kartijea. Prsten se sastoji iz glavnog dijamanta, a oko njega se nalazi na desetine manjih i on izgleda savršeno na njenoj ruci, kažu fanovi.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije