Jet set

Paris Hilton tvrdi da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja

Paris Hilton tvrdi da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja
Foto: Instagram/Printscreen | Paris Hilton tvrdi da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja

Paris Hilton, koja sada ima 42 godine, tvrdi da je bila zlostavljana kada je imala samo 15 godina, i da je njen zlostavljač bio stariji muškarac kog je upoznala u lokalnom tržnom centru u Kaliforniji.

Tada je živjela s bakom u Palm Springsu, a tokom vikenda bi odlazila u Los Anđeles da se druži sa svojim prijateljicama u tržnom centru. Stariji muškarci bi se uvijek motali po prodavnicama, a ona i njeno društvo bi razgovarali s njima i davali im svoje brojeve.

Jednoga dana, grupa muškaraca pozvala je nju i njene prijateljice u svoju kuću na piće, a kada su došle, jedan muškarac ju je nagovarao da popije svoje piće, prisjetila se u razgovoru za američki magazin Glamur.

"Nakon što sam popila jedan ili dva gutljaja, počela sam da osjećam vrtoglavicu. Ne znam šta je stavio unutra, pretpostavljam da je to bio rohipnol", rekla je Paris, koja se zatim onesvijestila i probudila nekoliko sati kasnije, znajući da se nešto dogodilo. Prisjetila se samo kako joj je muškarac prekrio usta govoreći joj da to samo sanja.

Paris je provela vrijeme u raznim skupim programima modifikacije ponašanja, uključujući školu Provo Canyon u Juti, gde su joj, kako kaže, prisilno davali drogu. Tvrdi da je tamo bila seksualno, fizički i emocionalno zlostavljana, prenosi b92.

"Bila sam samo djevojčica, ukrali su mi djetinjstvo", rekla je dodajući da je vrijeme koje je provela u školi Provo Canyon uticalo na odluku nje i njenog supruga da svoga sina, Finiksa Barona Hiltona Reuma, dobiju uz pomoć surogat majke.

Iako je uspjela da iskoristi svoje strašno iskustvo da pomogne drugima, trauma još uvijek utiče na njen svakodnevni život.

Zapravo, Paris kaže da je novorođenog sina Finiksa odlučila da dobije uz pomoć surogat majke jer se bojala da će trudnoća vratiti sva loša sjećanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije