Jet set

Pratite nas na Google news

Pažnja, spojler! Lezbo scene u "Senkama"

Pažnja, spojler! Lezbo scene u "Senkama"
Foto: Screenshot | Pažnja, spojler! Lezbo scene u "Senkama"
N.N.

U drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom" o kojoj Srbija i region uveliko pričaju, pojavljuje se i intigantna scena u kojoj se glumica Marija Bergam ljubi sa koleginicom iz Hrvatske, Leonom Paraminski.

Upozoravamo, u nastavku teksta slijede spojleri!

Kao što je poznato, lijepa Marija u seriji igra jednu od glavnih uloga - Mariju Davidović, a hrvatska glumica igra Mariju Oršić. Već u prvoj epizodi se situacija između njih zahuktava, a u jednoj od scena Leona hvata Bergamovu za dojku.

Nakon što se odnos među njima razvio i prešao na viši nivo, u sedmoj epizodi njih dvije uplovljavaju u strasnu vezu. Nakon predigre u kojoj se dodiruju, počinju i strasno da se ljube, a zatim skidaju garderobu i završavaju u krevetu potpuno nage...

Poslije vrelih scena dodira i poljubaca, stiže još vreliji kadar - kada imaju intiman odnos.

"Cela moja linija u drugom delu serije je oslonjena na lik Marije Oršić, koju igra jedna predivna hrvatska glumica Leona Paraminski. Eto, na primer, ja nisam znala ko je ta žena i ima scena u prvoj sezoni kada ja izgovaram: "A, Marija Oršić koja vam svima kroji kape?". I pitam ja posle Dragana ko je ta Marija, pa mi je objasnio da je ona bila muza nacista, njihov duhovni vođa, žena koja je komunicirala sa višim svetom... Odmah sam je guglala i zaista to lice je lepše od svake holivudske glumice ili manekenke. Nestvarno lepa žena kojoj su pripisivali razne moći. Dakle, ona je u našoj seriji jedan od glavnih likova u drugoj sezoni", otkrila je Marija ranije za Mondo.

(Blic)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije