SP Qatar 2022.

Jet set

Peni iz "Teorija velikog praska": Bila sam nervozna zbog prvog poljupca sa Leonardom

Peni iz "Teorija velikog praska": Bila sam nervozna zbog prvog poljupca sa Leonardom
Foto: Screenshot/Youtube | Peni iz "Teorija velikog praska": Bila sam nervozna zbog prvog poljupca sa Leonardom
N.N.

Kaley Cuoco ispričala je kako je bila zaljubljena u kolegu iz "Teorije velikog praska" Johna Galeckija, zbog čega su joj neke scene sa snimanja bile "prilično neugodne".

Penny i Leonard bili su par u CBS-ovom sitkomu, no hemija nije postojala samo pred kamerama. Cuoco i John bili su skupa od 2008. do 2010., a hemija je bila očigledna od početka snimanja serije. Bivši par ispričao je sve o početku njihove romanse za Vanity Fair, u sklopu objave knjige povodom 15. godišnjice od početka emitovanja.

"Bila sam jako zatreskana u njega"

Cuoco je ispričala kako je bila "jako zatreskana" u Galeckija već na samom početku snimanja serije i da to nije ni skrivala: "On je tako razmetljiv. Oboje smo izlazili s drugim ljudima u to vrijeme, ali ja sam mislila samo na Johnnyja. Onda kad sam saznala da i on nešto osjeća, rekla sam: 'Uh, ovo će biti problem.'"

Ipak, Galecki je u početku bio nesvjestan njezinih osjećaja prema njemu.

"Imam zdrav ego, ali stvarno me moraš nekako udariti po glavi da mi daš do znanja da flertuješ sa mnom", rekao je. "Nisam imao pojma o bilo kakvoj zaljubljenosti prije nego što smo Kaley i ja počeli izlaziti."

Prvi poljubac

Glumica kaže kako se kemija između njihovih likova nije mogla poreći, čak i prije nego što su počeli izlaziti: "U svim scenama dok se zapravo nismo našli zajedno u stvarnom životu bilo je očito da uvijek postoji nešto. Bilo je hemije i bili smo zaljubljeni jedno u drugo. To je bila cijela prva sezona dok se nismo stvarno spojili."

Govoreći o Pennynom prvom poljupcu s Leonardom, Cuoco je priznala da joj nije bilo lako snimiti scenu: "Bila sam jako nervozna zbog našeg prvog poljupca. Mislim, ljubila sam ga kao Penny prije nego što smo postali par i čudno je kada si zaljubljen u nekoga i ljubiš ga kao glumca."

(Index)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije