Jet set

Pet zlatnih pravila Melanije Tramp za savršenu figuru

Pet zlatnih pravila Melanije Tramp za savršenu figuru
Foto: N.N. | Pet zlatnih pravila Melanije Trump za savršenu figuru

Kao bivša manekenka i jedna od najintrigantnijih prvih dama koje su ikada zakoračile u Bijelu kuću, Melanijin život, uključujući i njenu dijetu, izazivaju interesovanje mnogih.

Na osnovu pređašnjih intervjua, odnosno rijetkih prilika kada je pričala o sebi i svom načinu života, izdvojili smo njena osnovna pravila ishrane.

Zanimljivo je da prva dama Amerike uvijek za doručak bira isto jelo, prema čemu se može zazključiti kako je Melanija veoma disciplinovana.

Svaki dan započinje istom namirnicom

Uprkos činjenici da je sada zauzetija nego ikada, ova 47-godišnja dama uvijek odvaja vrijeme za doručak koji mora biti zdrav. Prije nekoliko godina, Melanija je otkrila za “GQ “magazin da obično započinje svoj dan ovsenom kašom koja je poznata po visokom sadržaju vlakana i smoothie napitkom napravljenim od nekoliko sastojaka punih vitamina.

Svaki dan pojede određen broj voćki

Pitate se kako lijepa Slovenka održava svoju liniju vitkom, a kožu sjajnom? Ona u svoju ishranu uvodi voće bogato antioksidansima. U jednom intervjuu je otkrila kako je njen dnevni cilj da pojede najmanje sedam voćki.

Ne zabranjuje sebi ništa

Zbog fantastičnog fizičkog izgleda, mnogi ljudi misle da je Melanija jedna od onih koji apsolutno ne unose šećer. Ipak, baš naprotiv.

“Nemam uobičajen slatkiš koji uvijek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom tijelu”, izjavila je.

Prva dama je čak priznala da voli ponekad da pojede sladoled, sve dok je on “u balansu sa zdravom hranom”.

Ne podvrgava se lošim dijetama, zdrava ishrana je dio njenog načina života

Melaniji je veoma bitno da unosi dosta vode tokom dana, kako bi ostala hidrirana, a nikada ne konzumira masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila svog sina Barona i oslobodila se kilograma dobijenim u trudnoći, priznala je da su joj zdrava ishrana i pilates​​​​dva-tri puta sedmično, pomogli da se vrati u staru formu.

(elle.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije