Jet set

Petar Strugar se oglasio o vezi sa Milicom Todorović

Petar Strugar se oglasio o vezi sa Milicom Todorović
Foto: Instagram | Petar Strugar se oglasio o vezi sa Milicom Todorović

Nakon pisanja medija, koji danima nagađaju o vezi novopečenog para pjevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara u kojima se pisalo kako je par tri mjeseca u tajnoj vezi i kako se spremaju da žive zajedno i razgovaraju o svadbi, umjetnik je riješio da se oglasi.

Petar Strugar je na iznenađenja mnogi priznao bez dlake na jeziku šta ga je najviše privuklo kod Milice, a na pitanje da li su to smisao za humor i pozitivna energija kojom ona zrači odgovorio je:

"Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari neko bi dosad otkrio. Šta je tačno uticalo ne umem da vam odgovorim ali, da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari, ali o tome ćemo neki drugi put", ostao je tajanstven glumac.

Naime, Petar je potvrdio i da su su se oni upoznali u konjičkom klubu na snimanju Miličinog spota, a ovom prilikom je otkrio i da li je Milica naučila da jaše.

"Istina je da smo se upoznali na snimanju njenog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Međutim, nije počela da trenira, još uvek skuplja hrabrost, ali dolazi redovno da nam pravi društvo", rekao je za pomenuti list Petar i iznenadio mnoge svojom otvorenošću.

Podsećamo, štampa u Srbiji je juče pisala kako Milica Todorović i Petar Strugar uskoro otpočinju zajednički život.

Kako se navodi, svoje zajedničko ljubavno gnijezdo planiraju za mjesec dana, najviše dva, a Milica će se preseliti kod Petra koji ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj djevojci.

"Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni", rekao je izvor i dodao:

"Svjesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mjesec dana, najviše dva. Prije toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove namještaja", objašnjava izvor i kaže kako je Milica oduševljena ovom idejom.

Petar ove navode nije komentarisao.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije