Jet set

Piksijeva kćerka mami uzdahe gdje god se pojavi

Piksijeva kćerka mami uzdahe gdje god se pojavi
Foto: Instagram/anja | Piksijeva kćerka mami uzdahe gdje god se pojavi
N.N.

Svi uspjesi koje je Dragan Stojković Piksi postigao kao igrač, a sada kao trener ne mogu da se mjere sa njegovim najvećim životnim uspjehom i trofejom, a to su troje djece.

Čovjek koji korak po korak vraća kult reprezentacije Srbije, ponosni je otac dvije kćerke i sina, a porodična idila najveći je uspjeh supruge Snežane i njega. Nebrojano puta do sada, Piksi je isticao koliko mu znači porodičan mir i vrijeme koje provodi sa svojim najbližima.

Njegova ćerka Anja u žižu interesovanja javnosti došla je 2014. godine kada je uplovila u ljubavnu vezu sa francuskim automobilistom Hugom Valenteom. Od tada pa sve do danas, njih dvoje važe za jedan od najljepših i najskladnijih parova na domaćoj ali i svjetskoj javnoj sceni, a svoju veliku ljubav krunisali su glamuroznim vjenčanjima i rođenjem dvije ćerkice. Koliko su jake emocije koje ih spajaju najbolje svjedoče objave na Instagramu koje su pune ljubavi, osmijeha, sreće i radosti.

Nema sumnje da kada se publika vrati na stadion da će atraktivna Anja sa suprugom i kćerkama doći da bodri oca i reprezentaciju Srbije na putu novih uspjeha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

 

(Srbijadanas.com)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije