Jet set

Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete

Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete
Foto: Facebook | Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete

Pjevač Aron Karter (33) i njegova bivša vjerenica Melani Martin (29) kleli su se u svoju ljubav na društvenim mrežama, ali kako se čini, Melani je svojim potezom sve uništila, te ju je pjevač ostavio.

Melani se, kako je pjevač objavio, čula s Aronovom blizankom Ejndžel i njegovom porodicom, s kojom on ne razgovara, te ga je to strašno povrijedilo. Njih dvoje nedavno su dobili sina Princa.

"Melani me je lagala, bila je u kontaktu sa mojom sestrom bliznakinjom i mojom porodicom, sa onima koji su pokušali da me strpaju u zatvor. Šokiran sam. Ovo je užasno", napisao je Aron.

"Nikad nisam bio tako skrhan i izdan, nikad me niko nije toliko lagao. Sad ću očigledno postati samohrani otac, a maleni Princ nije ništa od toga zaslužio", napisao je pjevač.

Par je zajedno od 2020. godine, a Aron je istetovirao Melanino ime na licu. Tokom veze Melani je jednom prilikom privedena jer je nanijela povrede Karteru, no nakon toga su se pomirili i objavili da čekaju bebu.

Aron je mlađi brat puno poznatijeg Nika Kartera (41), koji je bio član popularnog benda Backstreet boys. Braća navodno nisu u dobrim odnosima, a Nik je tražio zabranu prilaska za Arona, jer je napao njegovu ženu.

Poznato je da se Aron godnama borio sa zavisnošću, kao i šizofrenijom, bipolarnim poremećajem, maničnom depresijom i akutnom anksioznošću.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije