Jet set

Pjevačica i milijarder na ratnoj nozi

Pjevačica i milijarder na ratnoj nozi
Pjevačica i milijarder na ratnoj nozi

Nakon što je potvrđeno da su Maraja Keri i Džejms Paker prekinuli godinu dana dugu vezu, u javnost su počeli curiti detalji njihovog dramatičnog razlaza.

Kako piše portal TMZ, za prekid je kriv ljubomorni milijarder kome smeta odnos pjevačice s njezinim plesačem i koreografom Brajanom Tanakom, a osobe bliske pjevačici tvrde da im je Maraja povjerila da Džejms bio nasilan i mentalno nestabilan.

U junu je navodno došlo do popriličnog sukoba upravo između Tanaka i Pakera nakon što je milijarder plesaču preko svojih veza zabranio ulazak u Cezar Palas gdje Maraja redovno nastupa, a uslijedila je i neugodna svađa na jahti u Grčkoj.

"Od tada se nisu vidjeli. Džejms je jedan od najuspješnijih ljudi na svijetu i oni pokušavaju srediti svoj odnos. Navodi da su prekinuli jer Maraja previše troši, nisu tačni. Uskoro će objaviti i službeno saopštenje o cijeloj ovoj situaciji", tvrdi njezin portparol.

Dodao je i da za njihov prekid nije kriva treća osoba, Maraja i Džejms zaručili su se u januaru ove godine kada je pjevačica dobila 10 miliona dolara vrijedan dijamantni prsten.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije