Jet set

Pratite nas na Google news

Pjevačica ne liči na sebe: Slomili je privatni problemi

Pjevačica ne liči na sebe: Slomili je privatni problemi
Foto: Twitter | Pjevačica ne liči na sebe: Slomili je privatni problemi
N.N.

Nakon problema sa bivšim mužem i ocem, pjevačica Britni Spirs se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Semom Asgarijem na dodjeli nagrada "The Daytime Beauty Awards" u Los Anđelesu.

Nagradu je ovog puta primao Sem, za rezultate u fitnessu, a 37-godišnja pjevačica bila mu je podrška.

Britni se u pratnji Sema pojavila u veoma lošem izdanju. Očigledno se njen privatan život odražava i na njeno psiho-fizičko stanje, pa je pjevačica izgledala veoma umorno, sa velikim podočnjacima.

Ranije ove godine Britni se dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, navodno zbog toga što se teško nosila sa očevom bolešću.

"Trebalo bi da svi odvojimo vrijeme za sebe", napisala je u aprilu na Instagramu uz motivacionu poruku: "Zaljubi se u brigu o sebi, o umu, tijelu i duhu".

Nedugo zatim je izjavila da je otac Džejmi Spirs bez njenog pristanka poslao na liječenje u ustanovu za mentalne bolesti, kao i da je na silu davao lekove koje je ranije odbila da pije po preporuci lekara, prenosi Index.

Nakon što je 2008. godine doživjela nervni slom, otac je bio zadužen za njenu imovinu. Iako je mogao da raspolaže njenom imovinom, 66-godišnji Džejmi nema ovlašćenje da je bez njenog pristanka pošalje na lečenje ili joj daje lekove koje ne želi da uzima.

Nedavno je bivši muž Britni Spirs, Kevin Federlajn prijavio njenog oca da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina Šona.

Nakon toga Kevin je dobio 70 posto starateljstva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Šonom i 12-godišnjim Džejdenom, što je dodatno slomilo Britni.

Njen otac je dobio zabranu prilaska unucima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije