Jet set

Pjevačica pokušala da se ubije

Pjevačica pokušala da se ubije
Foto: N.N. | Pjevačica pokušala da se ubije
N.N.

U autobiografiji "Brutalno iskrena" nekadašnja članica grupe "Spajs grls" Melani Braun (43) priznala je da je pokušala da se ubije 2014. godine, kada je popila čak 200 tableta protiv bolova.

Zbog toga se nije pojavila na polufinalu "Iks Faktora", jer je emisija išla uživo te večeri.

Ona je priznala je da je dnevno šmrkala šest linija kokaina dok je bila u žiriju "Iks Faktora", kako bi izdržala brak sa bivšim suprugom, prenosi britasnki San dijjelove njene biografije koja je upravo objavljena.

Kako navodi, počela je sa "dvije crte kokaina dnevno".

"Bila sam tužna, patetična osoba van kontrole. Uzimala sam pet-šest linija kokaina prije i posl ije snimanja. Kokain je činio da moj bol nestane i da ne razmišljam ni o čemu sem o emisiji", navodi pjevačica.

"Toliko sam nisko pala da sam počela da se drogiram samo da bih izdržala snimanja, samo da bih preživjela brak sa Stivenom, koji je izgledao kao neurotična klaustrofobija", rekla je Melani B.

"Rekla sam sebi da će Bog razumjeti i oprostiti mi jer je mogao da vidi kroz sav sjaj i s***e. Mogao je da me vidi. Nered. A kokain mi je pomogao u tom neredu. Ublažavao je bol", objasnila je pevačica.

Ona kaže da je bivši suprug "učinio da se oseća ružnom":

"Kao da sam bila strašna majka, kurva. Kao da sam imala sreće da sam udata za njega jer niko drugi ne bi bio sa smećem kao što sam ja", rekla je i dodala:

"Osjećala sam se bespomoćno jer sam dozvolila ovom čoveku da, malo po malo, uvredom za uvredom, ponižavanjem za ponižavanjem, sklapanjem ugovora za ugovorom, jednim seksualnim snimkom za drugim, dozvolila da potpuno preuzme moj život. On je bio onaj koji je odlučio gde ću da živim, koga viđam, na šta trošim novac, koji će brinuti našoj djeci."

On ju je prisilio, rekla je, i da prekine kontakt sa svojom mamom, tatom i mlađom sestrom Danijelom i rekao joj da ne razgovara sa svojim starim prijateljima.

(NN/b92.net)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije