Jet set

Pjevačica se utegla u džins i istakla čuvene obline

Pjevačica se utegla u džins i istakla čuvene obline
Foto: N.N. | Pjevačica se utegla u džins i istakla čuvene obline

Kada je brend "Guess" saopštio da će Dženifer Lopez biti najstariji model kojeg su ikada angažovali, fanovi su bili veoma uzbuđeni zbog ove saradnje. Prve fotografije u čuvenom džinsu su objavljene prije nekoliko dana, a reakcije nisu sigurno onakve kakve je pjevačica očekivala.

Zvijezda "Guess" kampanje, 46-godišnja pjevačica Dženifer Lopez na fotografijama se pojavljuje u uskim teksas farmericama i crop topu, dok zavodnički gleda u kameru.

Dok nema sumnje da Dženifer, zbog svoje pozadine, može da promoviše džins bolje od bilo koga, obožavatelji muzičke zvijezde su uočili da je njen izgled u velikoj mjeri promijenjen u programu za obradu fotografije.

Na stranici poznatog brenda mnogi korisnici interneta su optužili kreaitvni tim za Fotošop, koji je, kako kažu, naglasio njene atribut i potpuno izmijenio tijelo.

"Zapravo ne mogu da vjerujem da je neko gledao u fotografiju i pomislio da ovo izgleda uvjerljivo publici. Ovdje ima previše Fotošopa", napisao je jedan korisnik ove mreže.

Jedan obožavalac je čak primijetio sumnjivi detalj...

"Pogledajte oblik njene pozadine, torzoa, ramena, i u pozadini vaznu za cvijeće koja ne stoji ravno. To je jasni pokazatelj da ste joj uvećali pozadinu", glasila je kritika.

Za sada se pjevačica niti popularni modni brend nisu obratili javnosti kako bi objasnili cijelu situaciju.

Podsjećamo, prošle godine Dženifer je takođe optužena za Fotošop, kada je objavila selfi na kome nosi kratku majicu i donji dio trenerke. Majka dvoje djece je tada brzo utišala hejtere, navodeći da su njeni mišićici potpuno prirodni.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije