Jet set

Pjevačica šokirala sve: Otkrila da u stanu drži lobanju djevojčice

Pjevačica šokirala sve: Otkrila da u stanu drži lobanju djevojčice
Foto: Screenshot / Youtube | Pjevačica šokirala svijet: Otkrila da u stanu drži lobanju djevojčice

Američka pjevačica i kantautorka Azilija Benks (29) je u jednom intervjuu otkrila da u svom domu drži lobanju šestogodišnje djevojčice, a svojom izjavom je šokirala javnost.

Naime, pjevačica je gostovala na jednoj australijskoj radio stanici gdje je govorila o svojoj ljubavi prema kostima i ljudskoj anatomiji. Voditeljima emisije je tokom razgovora otkrila da posjeduje lobanju šestogodišnje djevojčice koju je kupila putem interneta.

"Ako provjerite svoju karticu i vozačku dozvolu, ako ste donatori organa, oni ne uzimaju samo zdravo srce ili jetru, već imaju pravo na svaki dio tijela i neke od njih i prodaju. Postoji puno internet stranica za naučna istraživanja na kojima zapravo možete kupiti ljudske lobanje, poput ove", rekla je pjevačica i pokazala lobanju, a voditelji su se šokirali.

Oni su je odmah upitali zašto ima lobanju djeteta u svom domu, na šta je odgovorila da voli kosti.

"Ovo je lobanja šestogodišnje djevojčice koja je umrla od traume glave. Volim kosti. Poštujem zagrobni život. Mislim da su kosti mjesto na kom čovjek zadržava energiju", rekla je Azilija.

Ona je tom prilikom gostovala u emisiji kako bi demantovala glasine koje kruže internetom u kojima se tvrdi da je pjevačica pojela svoju mrtvu mačku. Ona je pojasnila da se mačak Lucifer već niz godina borio s problemima sa zdravljm i bubrezima, a zatim je nažalost umro zbog loše ishrane.

A nakon što je mačku sahranila u zemlju, Azilija je rekla da je odlučila da je iskopa i da sačuva lobanju, što je još više zgrozilo fanove.

"Nisam pojela mačku. Ne bih pojela mačku koja je mrtva već tri mjeseca", demantovala je Azilija, a svi su ostali šokirani onim što je izgovorila u emisiji.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije