Jet set

Pjevačice iz Tap 011 konačno otkrile zašto se nisu družile 10 godina

Pjevačice iz Tap 011 konačno otkrile zašto se nisu družile 10 godina
Foto: Instagram | Pjevačice iz Tap 011 konačno otkrile zašto se nisu družile 10 godina

Iako su odrastale u istom kraju Beograda, bile članice benda Tap 011 i gotovo istovremeno se udale i postale majke, pjevačice Gordana-Goca Tržan (44) i Ivana Peters (44) tek prije nekoliko godina počele su da uživaju u zrelom i zdravom ženskom prijateljstvu, oslobođenom bilo kakve umjetničke sujete.

Poslije raspada grupe Tap 011, koja je obilježila muzičku scenu devedesetih, svaka je krenula na svoju stranu, ne razmišljajući mnogo o onoj drugoj. Povremeno su se sretale, čule, ali se nisu družile.

Kada su sazrele, prepoznale su se, otkrile koliko dobrote im je bilo nadohvat ruku. Nisu mogle da prestanu da pričaju. Danas rado organizuju zajednička druženja sa cijelom ekipom grupe Tap 011, a tad im se često pridruže i kćerke, Ivanina Sara (12) i Gocina Lena (11).

Nakon raspada benda otišle ste svaka na svoju stranu. K

" Nas dve smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim nerešenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend Tap 011. Obe smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno pre tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu", ispričala je Goca za “Gloriu”.

"Ivana me je veoma nervirala pošto je pevala mnogo bolje i drugačije od mene. Dok sam slušala Ivanu mislila sam da glumata, a zapravo sam se divila njenom glasu, znajući da nikad neću pevati kao ona", nastavila je iskreno Goca Tržan.

"Uvek smo bile prisutne u životu one druge, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo tek pre nekoliko godina. Bila sam uz Gocu dok je prolazila kroz razvod, jer se njen razlaz sa bivšim suprugom odvijao onda kad smo organizovali koncert", rekla je Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nova @gloriamagazinsrbija i u njoj @gocatrzan et moi!  photo by @andrejadamnjanovic

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije