Jet set

Pjevao i gazio po stolu punom hrane: Džiboni se oglasio nakon skandala

Pjevao i gazio po stolu punom hrane: Džiboni se oglasio nakon skandala
Foto: Printscreen/YouTube | Pjevao i gazio po stolu punom hrane: Džiboni se oglasio nakon skandala

Hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Džiboni oglasio se nakon kritika upućenih na njegov račun kada je u javnost isplivala fotografija na kojoj se vidi kako pjevač gazi po stolu punom hrane dok pjeva.

"Znam da grubo izgleda i nema tu nikakvog opravdanja. Žao mi je! Ako sam nekoga uvrijedio izvinjavam se! I ako sam zaslužio da se o tome piše, neka mi bude. Razumijem ljude i njihove reakcije kad vide te slike, isto bih i ja reagovao", rekao je Džiboni za Jutarnji list i dodao:

"To što se dogodilo nije bilo namjerno. Kad sam se popeo na sto stvarno nisam očekivao da će na njemu biti hrane", zaključio je muzičar.

Podsjetimo, na jednoj proslavi u Zagrebu, koja je privukla brojne poznate Hrvate, nastupao je Džiboni, a njegov potez razbjesneo je tamošnju javnost.

Džiboni se u jednom trenutku popeo na sto, a na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se da Džiboni nije uspio da izbjegne svu hranu hodajući po stolu, pa je tako u jednom trenutku zgazio kuglof.

"Neprimjereno u ovo vrijeme dok neki razmišljaju hoće li da imaju šta da jedu za Božić", komentraisalo se juče po društvenim mrežama.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije