Jet set

Pobjednik Evrovizije provokativnom fotografijom "zapalio" Instagram

Pobjednik Evrovizije provokativnom fotografijom "zapalio" Instagram
Foto: Screenshot | Pobjednik Evrovizije ponovo šokirao: Provokativnom fotografijom zapalio Instagram

Mladi Italijan Damiano David (22), frontmen benda koji je pobijedio na ovogodišnjoj "Evroviziji", novom objavom na Instagram Storiju oduševio je svoje pratioce.

Naime, pjevač je na fotografiji pozirao u kupatilu bez majice samo u donjem vešu, a tom prilikom je pokazao svoje isklesano tijelo.

On je na novoj fotografiji pokazao svoje zategnuto tijelo i ravan stomak, a u prvi plan su došle njegove tetovaže i muški polni organ.

"Prezgodan, poludjeću", "Kakvo tijelo", "Goriš", "Privlačiš me", "Rado bih ti se ušunjala u toalet...", glasili su komentari obožavateljki.

Nakon nastupa na Evroviziji postao je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu.

Damiano ima neobičan stil. Voli šminku, nalakirane nokte, štikle i minđuše. Upravo zbog toga postao je glavna atrakcija najpoznatijeg muzičkog takmičenja u Evropi.

Podsjetimo, nakon pobjede na Evroviziji, otkrio je da je već četiri godine u vezi s influenserkom i manekenkom Đorđom Soleri. Ranije je u intervjuima ispričao da voli lijepe djevojke i da nema neki svoj tip žena koje mu se sviđaju.

"Svaku ženu smatram lijepom. Volim vrlo mršave djevojke s malim grudima, ali volim i djevojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko tijelo sa svime na svom mjestu i bez pretjerivanja", rekao je.

On je dodao da je prvo seksualno iskustvo imao s 13, 14 godina. Bilo je to s djevojkom koja je bila starija od njega, a starije djevojke su ga uvijek i privlačile. I sadašnja devojka je starija od njega tri godine.

Njegove izjave izazvale su lavinu komentara, a mnogi se tiču toga da je "čudno što ističe da voli djevojke s malim grudima, kad mu vjerenica ima ogromno poprsje".

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije