Jet set

Pogledajte kako je Dženifer Lopez izgledala na početku karijere

Pogledajte kako je Dženifer Lopez izgledala na početku karijere
Foto: Print Screen/Instagram/jlo | Pogledajte kako je Dženifer Lopez izgledala na početku karijere

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Dženifer Lopez sa početka karijere, Dženifer, inače, pažnju medija privlači zbog burnog ljubavnog života, ali ni ova obajva nije prošla neopaženo.

Planterarno popularna glumica, pjevačica, plesačica i filantrop, slavna Dženifer Lopez u fokusu medija često se nalazi i zbog svog burnog ljubavnog života, brojnih vjerenika, muževa, a sada i zbog velike obnovljene ljubavi se Benom Aflekom.

Ben Aflek i Dženifer Lopez bili su u ljubavnom odnosu u periodu od 2002. do 2004. godine, a u tom periodu pjevačica i glumica bila je vjerena dijamantskim prstenom čija vrijednost se procijenjivala na nevjerovatnih 2,5 miliona dolara. Ljubav je pukla neposredno pred samo planirano vjenčanje, da bi ponovo bila obnovljena ove godine.

Lopez je tokom godine dobila dvije nominacije za Gremija, dva latinska Gremija, tri američke muzičke nagrade. Procjenjuje se da je do danas širom svijeta prodala 55 miliona nosača zvuka. Bilbord ju je stavio kao 27. mjesto najuspješnijih izvođača tokom 2000-ih. Jedan je od članova žirija u šou American Idol. Njen lični život i ljubavne romanse, privukli su pažnju publike.

Lopezova prva javna ljubavna veza bila je sa muzičkim producentom i izvođačem Šon Kombsom, poznatim kao i Didi. Dženifer se 2004. udaje za dugogodišnjeg prijatelja i muzičkog saradnika Mark Entonija sa kojim je 2008. dobila blizance, sina Maksimilijana i kćerku Emu. Prije toga bila je u jednu godinu u braku sa glumcem Onani Noa, a kasnije od 2001. do 2003. godine bila je u braku takođe sa kolegom, glumcem Krisom Džadom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije