Jet set

Pojavila se nikada prije viđena fotografija Kejt Midlton (FOTO)

Pojavila se nikada prije viđena fotografija Kejt Midlton (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | Pojavila se nikada prije viđena fotografija Kejt Midlton (FOTO)

​Posljednjih dana mediji su puni natpisa o Kejt Midlton, koja je šokirala svijet kad je objavila da ima rak, a jedan britanski glumac i muzičar sad je objavio njenu nikad prije viđenu fotografiju.

Kejt Midlton posljednjih je mjeseci glavna tema medija, a posebno se o njoj govori posljednjih dana otkako je otkrila da ima rak.

Za princezu su svi zabrinuti te joj šalju želje za brz oporavak, a isto joj je poželio i britanski glumac i muzičar Martin J. Kemp, koji je objavio nikad prije viđenu fotografiju princeze.

Na toj su fotografiji i njegova supruga Širli Holiman te njihova djeca, voditelj Roman Kemp i Harli Mun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kemp (@martinjkemp)

"Šaljem toliko ljubavi princezi od Velsa i cijeloj njenoj porodici", piše u opisu.

Kejt je pozirala s Kempovom porodicom prošle godine kada ih je posjetila u njihovoj kući kako bi s Romanom snimila video za svoju kampanju podrške ranom razvoju djece, ''Shaping Us''.

Saradnju s radijskim voditeljem započela je nakon što se on pojavio u dokumentarcu u kojem se istraživala velika psihička kriza muškarca nakon smrti bliskog prijatelja i kolege. Ti problemi doveli su ga na korak do samoubistva.

Nakon emitovanja na BBC-u Kejt je stupila u kontakt s njim i dogovorili su intervju za najavu kampanje, prenosi "ShowBuzz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije