Jet set

Pola bogatstva "daje" bivšem mužu: Nije potpisala predbračni ugovor

Pola bogatstva "daje" bivšem mužu: Nije potpisala predbračni ugovor
Foto: N.N. | Pola bogatstva "daje" bivšem mužu: Nije potpisala predbračni ugovor

Adel će morati da podijeli svoje bogatstvo na pola odnosno milioni sa njenog bankovnog računa pripašće uskoro njenom bivšem, suprugu.

Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju: pjevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživjela svoju ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju svog drugog albuma pod nazivom "21", koji je doživio veliki međunarodni uspjeh.

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pjevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu "The Times", čini se Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine, što se ispostavilo kao velika greška.

Prema tim istim izvorima, procjenjuje se da bogatstvo umjetnice prelazi sumu od 160 miliona evra, i da će Adel polovinu morati da podijeli sa svojim partnerom.

Ne izgleda kao da je velika briga za Adel. Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom "19", "2" i "25") koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji.

U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspješnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo prije tri godine, a onda je njeno bogatstvo procjenjeno na 106 miliona.

Međutim, treba istaći da je Adel skromnog porijekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adel je prizemna i skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije