Jet set

Poslije 14 pobačaja bivša misica rodila blizance

Poslije 14 pobačaja bivša misica rodila blizance
Foto: Instagram | Poslije 14 pobačaja bivša misica rodila blizance

Bivša Mis svijeta Rozana Dejvison rodila je jednojajčane blizance nakon što je pobacila 14 puta.

Manekenka (36) i njen suprug Vesli Kvirk sada imaju troje djece. Par je ranije dobio kćerku Sofiju, a blizance su nazvali Hugo i Oskar.

Rozana je podijelila fotografiju sa blizancima i suprugom na svom Instagram profilu.

"Naši lijepi i zdravi jednojajčani blizanci, Hugo i Oskar, jutros su bezbjedno stigli na svijet i naša srca pucaju od ljubavi. Upravo tako, postali smo petočlana porodica i svi su nam se snovi ostvarili", napisala je Rozana i zahvalila osoblju bolnice.

Već ranije je otkrila da je imala probleme sa plodnošću, a ljekari su joj rekli da vjerovatno nikada neće moći da ima svoju bebu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sistema.

Dodala je i da joj liječenje plodnosti nije uspjelo i da nikad nije očekivala da će da zatrudni.

"Borili smo se sa 14 pobačaja u posljednjih nekoliko godina prije nego što smo napokon Sofiju dočekali uz pomoć surogat-majke. Rečeno mi je da vjerovatno nikada neću moći da nosim sopstvenu bebu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sistema, što brojni medicinski tretmani nisu uspjeli da isprave", ispričala je manekenka.

"Dakle, to što sam prirodno ostala trudna i što imamo blizance je potpuno slučajno i za nas je apsolutno ostvarenje sna", kazala je, pa dodala da smatra da je "zatvaranje" pomoglo da prirodno zatrudni jer je više bila kod kuće i odmarala se.

(Super žena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije