Jet set

Poznata srpska glumica demantovala navode o tajnom vjenčanju

Poznata srpska glumica demantovala navode o tajnom vjenčanju
Foto: ivana_mihic_official/Instagram | Poznata srpska glumica demantovala navode o tajnom vjenčanju

Nakon što se pojavila informacija u medijima da se Ivana Mihić nedavno tajno vjenčala u manastiru Rajinovac, glumica je reagovala i demantovala ove navode.

Ivana se povukla iz javnosti i glumačkog svijeta, pa samim tim njen život dodatno intrigira. Tako se pojavila informacija da se Mihićeva vjenčala u manastiru.

Glumica je sve demantovala i otkrila pravu istinu o svom boravku u manastiru Rajinovac.

“Ne obraćajte pažnju na glasine. U Manastiru Rajinovac sam volonter obnove, a i tata moj tamo počiva. To su razlozi što sam tamo sve češće. Spremamo upravo rekonstrukciju krova crkve i to su veliki radovi, a radim i na ponovnom osnivanju manastirske biblioteke. Imamo još niz akcija, sve radim u saradnji s igumanom Serafimom. Vama hvala na dobronamernosti”, rekla je glumica, prenose mediji.

Slavni Gordan Mihić, glumičin otac, jedan je od naših najvećih scenarista i dramskih pisaca. Po ličnoj želji je sahranjen 12. avgusta 2019. godine na groblju manastira Rajinovac, uz blagoslov tadašnjeg patrijarha srpskog Irineja, a sahrani su prisustvovale samo njegova supruga i ćerka, glumice Vera Čukić i Ivana Mihić.

(Pink.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije