Jet set

Poznate žene koje su pravu ljubav pronašle nakon 40. godine

Poznate žene koje su pravu ljubav pronašle nakon 40. godine
Foto: N.N. | Poznate žene koje su pravu ljubav pronašle nakon 40. godine

Nikad nije kasno za pravu ljubav, a to dokazuju i brojne poznate dame koje su je pronašle nakon 40. godine.

Glumica Kameron Dijaz jedna je od onih žena koje jednostavno nisu imale sreću u ljubavi. Stalno je nailazila na pogrešne muškarce koji je nisu cijenili, a onda je u 42. godini života upoznala Gospodina Pravog.

Njena ljubavna priča s Bendžijem Madenom lako bi mogla postati tema za holivudsku romantičnu komediju. Popularna glumica i gitarista benda Good Charlotte imaju mnogo zajedničkih prijatelja, ali službeno su se upoznali tek u proljeće 2014. godine. Kameron je organizovala roštilj u svom domu i pozvala prijateljicu Nikol Roči, udatu za Džoela Madena koji je Bendžijev brat blizanac. Džoel ju je pitao da li sme da pozove brata, na šta mu je Kameron rekla: Naravno, pa svi smo mi porodica!

Nije ni znala da će uskoro zaista postati porodica. Glumica je u jednom intervjuu priznala kako joj se svidio na prvi pogled: „Nakon što sam ga upoznala, prvo sam pomislila da je zgodan! Upitala sam se kako to prije nisam znala. Nikada nismo bili u istom krugu“.

Osam mjeseci kasnije par se vjerio, a sudbonosno da izrekli su na intimnoj ceremoniji početkom 2015. godine.

„Vjenčali smo se u svojoj dnevnoj sobi pred najbližim prijateljima. Nakon toga smo imali malu zabavu u dvorištu. Mi smo dvije jako različite osobe, ali dijelimo iste vrijednosti. Nikada nisam iskusila nešto takvo. Nikada me niko nije volio na ovaj način. Pogledam ga svaki dan i jednostavno me inspiriše. Stvarno sam srećnica“, kazala je glumica.

Kameron i Bendži uživaju u zajedničkom životu, a glumica priznaje da se više ni ne sjeća svojih bivših partnera.

„Ništa više nije važno sada kada imam svog supruga. Uopšte se ne sjećam prošlosti. Niko se ne može porediti s njim. Sve drugo je nestalo. Jednostavno shvatiš da je to prava stvar. Prava ljubav. Shvatiš kako izgleda prava predanost i odanost. To je osoba s kojom gradiš svoj život.“

Pjevačica Gven Stefani imala je 46 godina kada je tražila razvod od supruga Gavina Rosdejla. Samo godinu dana nakon rođenja njihova trećeg sina popularna pjevačica saznala je da ju je suprug godinama varao s porodičnom dadiljom.

Nije se ni nadala da će nakon mučnog razvoda pronaći ljubav, ali ona se dogodila na snimanjima pjevačkog rijaliti šoua "The Voice". U vrijeme kada je Gven okončavala svoj brak s Gavinom, njen kolega iz šoua Blejk Šelton takođe se razvodio od svoje supruge Mirande Lambert koja ga je varala s drugim muškarcem. Dvije muzičke zvijezde neočekivano su se zbližile zbog sličnosti njihovih situacija, a iz prijateljstva se rodila ljubav.

U nastavku pogledajte još slavnih dama koje su sreću u ljubavi pronašle nakon 40. godine.

Eva Longorija i Hose Baston

 

 

Salma Hajek i Fransoa Pino 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyvalentinesday #felizdiadesanvalentin #love

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

 Sandra Bulok i Brajan Rendal

 

 

  Marsija Kros i Tom Mahonej

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije