Jet set

Pratite nas na Google news

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo
Foto: N.N. | Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo
N.N.

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Megan Markl i Princ Hari

Čak se i kraljevske romanse rađaju na sastancima na slijepo! U prvom zajedničkom intervju, Megan i princ Hari otkrili su da su se upoznali preko sastanka organizovanog od strane zajedničkog prijatelja, koji im nije rekao sa kojom osobom će se upoznati.

Ni prinčevi nisu imuni na nervozu kada im se neko sviđa, pa je tim povodom Hari izjavio:

“Bio sam prijatno iznenađen kada sam ušao u prostoriju i ugledao je, mada me je to unervozilo jer sam znao da ću morati da se potrudim kako bih joj se dopao.”

Bred Pit i Dženifer Eniston

Iako njihova ljubav nije potrajala, dok su bili zajedno Bred Pit i Dženifer Eniston važili su za najpopularniji holivudski par. Njihova romansa takođe je započeta na sastanku na slijepo, koji su organizovali njihovi agenti.

Rajan Renolds i Blejk Lajvli

Prvi sastanak Rajana Renoldsa i Blejk Lajvli desio se kao scena iz filma romantične komedije. Naime, Rajan i Blejk su u tom trenutku bili sa drugim ljudima na “duplom sastanku”, odnosno druženju parova. Po nesreću za njihove tadašnje partnere, iskre su poletjele, i glumci su se zaljubili na prvi pogled, i od tada su zajedno.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

Bivša manekenka “Victoria’s Secreta” Žizel Bundšen, i njen muž, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, takođe su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, samo par nedjelja nakon Brejdivog rastanka sa glumicom Brižit Mojnaham. Provodadžisanje prijatelja se iplatilo, i tri godine nakon spajanja, Žizel i Brejdi su vjenčani sa troje djece.

(stil.kurir.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije