Jet set

Poznati se opuštaju uz pletenje i usnu harmoniku

Poznati se opuštaju uz pletenje i usnu harmoniku
Foto: N.N. | Poznati se opuštaju uz pletenje i usnu harmoniku

Popularne svjetske zvijezde kada nisu na crvenom tepihu, pod svjetlima reflektora ili budnog oka fotoreportera trude se da svoj život vode kao svaka prosječna osoba. Njihova zanimanja iziskuju mnogo vremena, tešku šminku, nerijetko visoke potpetice, a kada se svjetla ugase, osim vremena koje posvećuju porodici, bave se i omiljenim hobijem.

Tako poznati najčešće svoje slobodno vrijeme odvoje za sport ili rukotvorine koje je često teško povezati s njima, a koji ne iziskuju puno ulaganja i dostupni su svakome od nas.

Kolin Farel

Možda njegovi pratioci nisu znali ovaj podatak, ali Kolin Farel je prije svega plesač  te najviše preferira plesati uz kantri muziku. Talenat je brusio godinama, a vjeran je ovom hobiju i dalje. Ipak, Farel nije samouk, već je pohađao kurseve i vremenom postao majstor za kadril, poznati francuski ples sa četiri para igrača.

Harison Ford

Glumac Harison Ford je bez ikakve sumnje pilot broj jedan u sagi "Ratovi zvijezda" autora Džordža Lukasa. Međutim, riječ je o zanimaciji koja ga okupira i van seta te se često može vidjeti kako upravlja privatnim avionom, a nekoliko letjelica se nalazi i u njegovom privatnom vlasništvu.

Dženifer Gardner

Glumica Dženifer Gardner se trudi da svakog dana posveti sat vremena sviranju saksofona. Kako ističe, danas je to njen način da se isključi iz svakodnevice, a kao tinejdžerka je bila i dio džez rok benda.

Brus Vilis

Brusu Vilisu gode zvuci bluza pa povremeno svira usnu harmoniku. On se potrudio da sam savlada osnove i ispostavilo se da ima urođeni talenat. Nekad je nastupao na rasprodatim koncertima, ali ni danas ne odbija poziv da odsvira uvertiru, najčešće tokom gostovanja u popularnim televizijskim emisijama.

Meril Strip

Dobitnica "Oscara" i jedna od najboljih glumica Meril Strip ima tajnu kojom postiže smirenost, a u pitanju je - pletenje. Ne krije da joj ova aktivnost omogućava da se smiri i pročisti misli. Stoga, ne čudi što nerijetko posegne za vunom i na pauzama snimanja.

Tom Kruz

Tom Kruz se bavi mačevanjem. Tu vještinu naučio je pripremajući se za film "Posljednji samuraj", kojeg je snimio 2003. godine. Zanimljivo je da je sa svojim hobijem upoznao i glumca Vila Smita te fudbalera Dejvida Bekama, koji se često zajedno nađu na partiji mačevanja.

Suzan Sarandon

Ova dama decenijama je radila na svojim sportskim vještinama te je postala poluprofesionalac u stonom tenisu. Pored toga, malo je poznato da je osnovala sportsko društvo u Njujorku i otvorila klub pod nazivom "Spin", koji okuplja sve zaljubljenike u reket i lopticu. Svi posjetioci njenog kluba mogu da se na tom mjestu opuste i druže uz partiju tenisa ili čašu omiljenog pića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije