Jet set

Poznatu blogerku brutalno pretukao dečko, ona objavila snimak

Poznatu blogerku brutalno pretukao dečko, ona objavila snimak
Foto: Screenshot | Poznatu blogerku brutalno pretukao dečko, ona objavila snimak

Poznata blogerka objavila je video snimak nasilja koje je doživejla od svog dečka.

He Juja (28) ispičala je kako ju je njen bivši dečko (44) povremeno tukao i prijetio da će se ubiti ako nekom bude to ispričala.

"Svaki put kada bi me pretukao, trebalo mi je nedjelju dana da oporavim lice i da snimam klipove. Svaki dan je bio noćna mora u proteklih pola godine", rekla je He, koja je poznata u svijetu po svojim tranformacijama u poznate ličnosti pomoću šminke.

Ona je podijelila video u kojem se vidi kako je njen nasili dečko vuče za noge i pokušava da je izvuče iz lifta.

Navela je da je taj snimak nastao ispred njenog bivšeg stana, kada je pokušala da pobjegne od njega jer je počeo da je tuče. Prvo ju je izvukao iz lifta, a onda počeo da je davi i udara glavu o zid.

"Dugo vremena mi je trebalo da smognem hrabrosti i kažem svima istinu. Ne želim više da ćutim. Ne želim da bilo koja djevojka doživi slično iskustvo", poručila je mlada blogerka.

Policija je nakon njene prijave počela istragu, a mediji su objavili da se njen bivši već tri puta razvodio i to zbog nasilja.

"Kada smo se upoznali, ništa nije ukazivalo na to da je nasilan. Činilo mi se da sam srela savršenog muškarca, a onda je počela noćna mora", ispričala je evojka i ispričala šta se desilo tokom jedne tuče, prenosi "Srbijadanas".

"Nakon jedne večere, vratili smo se kući, a onda me je udario toliko jako da sam pala na zemlju. Nogom mi je stao na lice...to je bilo takvo poniženje", kroz suze je rekla ona i dodala da joj je žao što odmah nije otišla u policiju, ali da se nada da ni sada nije kasno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije